Луксозни и елегантни подаръци за мъже

При наличието на преголямо разнообразие от продукти на пазара, когато трябва да избираме подаръци за мъже, често, вместо да се ориентираме по-лесно, ние започваме да се губим в морето от стоки. Започва едно колебание – това е красиво, но не е функционално, това пък ще върши работа, но изглежда твърде грозно, не знам човекът, за когото е предназначен подаръкът, дали има нужда от такова нещо, и т.н. Особено голяма трудност изпитваме, когато трябва да изберем подарък за мъж, и държим той да бъде елегантен и луксозен. В тази тема ще дадем няколко идеи за такива подаръци, с цел да Ви подпомогнем в избора. Всичко обаче зависи от това, какъв е стилът на човека, за който е предназначен подаръка. Така че в крайна сметка, крайното решение остава за Вас.

Ако човекът, за когото търсите подарък обича да ходи с костюми, или пък професията му го налага, може да му подарите маркова вратовръзка или папийонка. Избирайки такъв подарък, трябва да съобразите неговия цвят – или да подхожда на определен костюм, или да е в черно, за да може да се използва с всички костюми.

Друг вариант за елегантен и луксозен подарък за мъж, е стилен колан. Няма мъж, който да не използва колани, така че спокойно може да направите такъв подарък. Предимството му е, че се избира доста по-лесно, от каквото и да било друго, защото няма да търсите някакъв определен размер (коланите са стандартни), няма да Ви се налага да избирате цвят (коланите се предлагат предимно в черно, което подхожда на всичко останало), не трябва да обикаляте десетки магазини, за да намерите подходящият колан (разнообразието от колани, далеч не е толкова огромно).

Копчетата за ръкавели също са елегантен подарък за мъжете, които използват такива. Иначе би било глупаво, да направите такъв подарък на някой, който ходи с дънки и блузи – той никога няма да използва тези копчета.

Луксозна табакера в комплект с такава запалка, е идеален подарък за всеки мъж, пушач. На непушачите не са им нужни подобни аксесоари, така че преценявайте внимателно.

Можа да изберете и елегантен ръчен часовник. Макар и голяма част от хората да използват GSM-ите си, за да видят колко е часа, безспорно има хора, за които ръчният часовник е неизменен аксесоар. Ако човекът, за който търсите подарък е от тях, решението е ясно – ръчен часовник.

Всеки един от тези подаръци са подходящи за мъже, които не са Ви твърде близки. За близките Ви, предполагам ще Ви е доста по-лесно да прецените какво би било най-подходящо, според повода.

Снимки от аквичоп

 • Вътре в Долмабахче сарай
 • Коментар: Снимка от Аквичоп в Истанбул, представлява вътрешно стълбище в Долмабахче сарай.
 • аквичоп пред църквата
 • Коментар: аквичоп пред една от многото църкви в Габрово. Тази е любимата ми. :)
 • По върховете
 • Коментар: аквичоп по върховте след Фаррера
 • сграда_23
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - една от известните сгради
 • Сред облаците
 • Коментар: Облаците започнаха да се събират около нас, няма време за Аквичоп
 • Никополис ад Иструм_2
 • Коментар: Общ изглед от Аквичоп до Никополис ад Иструм
Нагоре