Тотнъм подписа с Бейл

Звездата на Тотнъм Гарет Бейл напук на слуховете не изостави отбора си, а дори напротив остава в редиците на "Шпорите" до 2016 година! Повечето футболни новини го изпращаха в Барселона, но явно нещата не са се получили.

В Барселона Гарет Бейл щеше да е може би по-добре финансово, а и мечтата на всеки футболист е да играе при каталунците. Все пак в Тотнъм Бейл ще блести, а и все още има време да се развива, тъй като кариерата му не е пред своя край. Гарет Бейл е смятан, за един от най-бързо развиващите се играчи на острова, а и Тотнъм след изминалия сезон заявиха сериозно желанието си най-накрая да оглавят класирането във Висшата лига. Припомняме Ви, че през сезон 2011/2012 Тотнъм завършиха на 4-то място, само на точка от третия Арсенал, като в последните няколко кръга изпуснаха да бъдат трети. Играят отличен футбол и ако запазят отбора си в същия вид, имат шанс и за нещо по-голямо.

От ръководството на Тотнъм явно са предложили добра сума на Гарет Бейл, тъй като договорът му не е за една година, а за цели близо 4 години! Така от "Шпорите" ще спестят доста средства за закупуването на нов нападател, а Гарет Бейл се вписва изключително добре.

За предстоящия сезон 2012/2013 година Тотнъм отново да повтори миналия сезон са оптимистични, като дори дават големи възможности за победа, ако Тотнъм влезнат в Топ 4. За спечелването на Висшата лига, анализаторите са малко по дръпнати и шанса им е 1/26, което обаче е съвсем нормално с оглед на възхода на Манчестър Сити.

Гарет Бейл играе вече повече от 5 години в Тотнъм, обичан е както от феновете, така и от ръководството и сред съотборниците си среща само приятели. Интересни бяха спекулациите около преминаването на Бейл в Барселона или Реал Мадрид. Дали това бяха някакви игри от страна на Гарет и мениджъра му няма да разберем, но важното е, че Тотнъм ще бъдат едни от лидерите отново във Висшата лига.

В момента Тотнъм нямат треньор, след като така успешния Хари Реднап беше махнат. Реднап от близо 48 месеца ръководи клуба, но явно президентите на Тотнъм искат нещо по-различно. Спекулациите относно заместника на поста на Хари Реднап са между Капело, Боаш Клинсман или изгонения французин Лоран Блан. От всичките тези може би Блан ще се справи добре, но Капело или Боаш само ще поведат Тотнъм към дъното. 

Английската висша лига стартира на 18 август, когато Тотнъм ще гостуват в първия си мач на Нюкасъл. Рано е още да правим изводи за мача, но от сега се вижда, че имат приблизително равен шанс.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп до съдебната палата в габрово
 • Коментар: Съдебната палата в Габрово - Аквичоп в отсрещното кафене на открито.
 • Аквичоп на Ботев Връх
 • Коментар: Ботев връх вече е пред нас!
 • Под Ботев
 • Коментар: Точно под Ботев връх. Предстои ни заслужен аквичоп.
 • Янтра в далечината
 • Коментар: Аквичоп по хълмовете на село Янтра, Област Габрово
 • Долмабахче сарай
 • Коментар: Долмабахче сарай от аквичоп в Истанбул преди две години.
 • аквичоп на Кадемлийско пръскало_4
 • Коментар: Водопада Кадемлийско пръскало в горната си част, от аквичоп в Стара планина. Изключително красив водопад.
Нагоре