Образователен център предлага широк набор от курсове

Образователен център Ви предлага повишаване квалификацията и уменията на служителите ви, като се съобразява с техния работен график, нуждите и спецификата от обучения и повишаване фирмената им култура. Курсовете се провеждат в помещение на фирмата или школата. Групите биват за начинаещи или напреднали, а формата на обучение - групова или индивидуална. При завършване на курсовете всеки получава диплом след успешно издържан тест. Ако сте заинтригувани от офертата, Езиковата школа може да ви предложи подходящо фирмено обучение, което да е съобразено със спецификата на вашата компания.

Езиковото обучение на курсистите е по английски, френски, немски, италиански, испански, немски, турски и руски език.

Фирменото обучение интегрира в себе си следния пакет услуги:

 • Формулиране конкретни нужди на клиента и планиране на оптимално удобна за него система и програма на часове;
 • Тест за входящо ниво, с което се определя степента на напредналост на клиента;
 • Периодично се проверява с тест подготовката на курсиста;
 • Тест за издаване на диплом.

Компютърното обучение включва курс по 3D StudioMax, AutoCad, Photoshop и Corel Draw.      

3D StudioMax е курс за 3D компютърни графики, които работят на Windows платформа. Програмата е създадена от Autodesk и по-конкретно, тяхната дъщерна фирма Autodesk Media and Entertainment.

Благодарение на AutoCad вие можете да чертаете и да променяте чертежа, където пожелаете. Трудоемкото чертаене на ръка вече е напълно заменено от AutoCad. Вече можете да използвате различни стилове и дебелина. Лесно можете да ги редактирате, скривате, размествате и възстановявате.

С курсът по фотошоп ще можете да създавате и обработвате растерни изображения. Със своя богат набор от възможности и многообразие от цветове, програмният продукт е най-предпочитания помощник в областта на издателските дейности, фотографията, компютърните графики и уеб дизайна.

Курсът Corel Draw е много широко използван и практичен графичен продукт, благодарение на който се създават лесно и просто векторни илюстрации.

Благодарим Ви, че прочетохте нашата статия!

"Galaxy S3" експлодира в джоб на момиче!

Технологиите са нещо доста опасно и определено с тях трябва да се действа внимателно. Някои high-tech приспособления, дори да изглеждат сякаш са направени за играчка, защото могат да подкарат последна дума на техниката мобилни приложения и игри, просто не са за игра. Говорим не за друго, а за небезизвестното Galaxy S3 на Samsung. Да, точно за серията на Samsung, която изстреля компанията на върха на класацията за най-успешни смартфон производители, оставяйки зад себе си дори Apple.

Преди няколко месеца, се появиха новини от различни краища по света, че същият модел телефон се е взривил, докато се е зареждал. А сега, малко по-късно, настава нова суматоха около S тройката. Не се знае дали инцидентът, за който ще прочетете в по-долните редове, ще окаже някакъв ефект върху серията Galaxy и нейната масова разпространеност (купува се като топъл хляб, в България вече почти не са останали бройки от Samsung Galaxy Young), но със сигурност ще привлече внимание.

Една тийнейджърка от Швейцария е получила изгаряния от втора и трета степен, когато смартфонът й най-неочаквано експлодирал в джоба й. 18-годишната Фани Шлатер била наранена, когато нейният "Samsung Galaxy S3", както твърди, се взривил в джоба на панталоните й. Също така, девойката споделя, че ще заведе съдебно дело срещу производителите и ще се постарае хората да научат какво се е случило, за да ги предпази от подобни небезопасни инциденти.

"Чух експлозия, сякаш нещо изпука. След това усети странен мирис на химикали, идващ някъде отдолу, и панталоните ми започнаха да горят", заявява младото момиче пред вестник Le Matin, все още объркано и не можещо да повярва какво се е случило. Създалият се пламък се разрасна със страшна скорост, но колегите на Фани, които в този момент са се намирали с нея на работа, успели да я отведат до най-близката тоалетна и да потушат пожара.

"Добре, че косата ми е вързана, а пуловера не бе засегнат от пламъка", радостна е тийнейджърката. Картинката, която можеше да последва, ако огънят се бе разпрострял по горната част на тялото й, можеше да е много по-страшна. Въпреки това, тя уточнява, че изгарянията й са толкова сериозни, че ще бъде освободена от работа няколко месеца.

В официално изявление на Samsung се казва: "Когато получаваме продукт, за който твърди, че е предизвикал някаква нещастна случка, правим подробно разследване, за да установим причината за този инцидент. Искаме да уверим всички потребители, че стриктно контролираме качеството на нашите продукти и гарантираме за тяхната сигурност."

Това не е първият случай, в който се взривява батерията на Samsung Galaxy S3. През май тази година, един потребител на Reddit публикувал снимки от своя разрушен телефон твърдейки, че се е взривил от само себе си. Миналата година, един потребител на S3 от Ирландия потвърдил, че телефонът му се е взривил, докато той е шофирал.

Ремонти на улици в Пловдив

Пловдив е вторият по големина град в България с население над 300 000 души и още повече в областта. Това означава, че по пловдивските улици ежедневно минават над 100 000 автомобила. Кой с личната си кола, кой със служебната, или с автобусите (много от които в града карат така, че задръстват още повече движението) се придвижва в Пловдив.

Почти всички тези хора са в Пловдив, когато не е топло. От началото на юни до началото на септември обаче заведенията и улиците в Пловдив остават почти празни. Тогава е подходящото време да се извърши ремонт на улиците в Пловдив. Тогава има по-малко автомобили, няма задръствания и дори да се затворят един или няколко булеварда за ремонт Пловдив не биха го задръстили толкова много колите от трафика. Дори някой или няколко от основните булеварди като бул. Христо Ботев, бул 6-ти Септември, бул Цар Борис III, бул. Руски, бул. Васил Априлов и булевард Източен да бъдат затворени заради ремонт, автомобилите ще продължат да се движат без да имат особено сериозно закъснение и да влизат в огромни задръствания.

Управата на община Пловдив обаче взе друго решение. Да започне ремонти на основни пътища в Пловдив в края на месец август. Когато градът отново се напълни с коли и хора и се оживи се правеха ремонти на 2 успоредни булеварда в район Централен на Пловдив - Христо Ботев и бул. 6-ти Септември. Успоредната уличка между тях двулентовият градски път - улица Гладстон е единствената алтернатива, която не кара автомобилите да обикалят много по-дългите маршрути на север от река Марица и на юг от Централна ЖП гара и релсите за влакове.

Основният проблем е, че ремонти не се извършват, когато е необходимо. Дали заради мудното взимане на решения от община Пловдив или за нелогичното отдаване на средства от държавните фондове за ремонти на градската инфраструктура.

Друг често срещан проблем е, че след ремонт на улица в Пловдив нопвият асфалт се разбива за да се ремонтират или инсталират тръби за парно, газ, ВиК или канали за кабели. Така многото вложени пари за равни и гладки пътища остават хвърлени на вятъра.

Третият проблем е за цялата страна, улиците се правят с много тънък асфалт, който лесно се огъва и съответно напуква, няма достатъчно баластра под него и дори при нормално натоварване се уврежда.

Снимки от аквичоп

 • още актьори
 • Коментар: Други актьори от аквичоп в Тарега
 • реката-на-водопада_9
 • Коментар: Хотнишки водопад - реката преди водопада.
 • Еменски каньон
 • Коментар: Еменски каньон - пейзаж и незабравима гледка
 • Аквичоп на крайбрежието на Тарагона
 • Коментар: Аквичоп в Тарагона - снимка от крайбрежието
 • Колумб_10
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - паметника на Колумб
 • Аквичоп във Тарега - Пчеличката Мая
 • Коментар: Пчеличката Мая в цял ръст.
Нагоре