4 бързи съвета, които ще вдъхнат живот на всяка PPC кампания

Пейзажът на PPC кампаниите се променя драстично през последните 18 месеца. Някои дори биха отишли по-далеч като кажат, че е претърпял пълна трансформация. Добавянето на функциите към платформите за PPC кампании не спира, еволюцията на потребителското поведение започва да става все по-скоростен процес.

PPC кампаниите изискват от рекламодателите да вземат добри решения в случай, че се надяват на възвръщане на инвестициите си. Във всяка бизнес ниша се случва кампаниите да навлязат в коловоз. Именно това е причината, поради която трябва да се опитате да раздвижите нещата. Това може да се случи много лесно като следвате няколко прости стъпки.

Смяна в структурата на PPC кампанията

Структурата на кампанията не е нищо повече от структура на данните, които използвате, за да съберете бизнес информация. Това е един от основните начини да насочите PPC кампанията си в правилната посока. Вероятно всеки, който рекламира бизнеса си по този начин, вече използва enhanced PPC кампаниите.

Добре е структурата на PPC кампаниите да бъде сменяна на всеки 6 месеца, за да може да отговори на промените, които настъпват в SEO оптимизацията. Рекламодателите трябва да се погрижат кампанията да се съсредоточава над най-силните страни на бизнеса. Истината е, че често целите на рекламата се променят, навлизат нови продукти и нови канали за реклама. Единственият начин да се отговори на тези промени е да следите какво се случва в индустрията.

Анализ на заявките

Анализът на данните от заявките трябва да се прави на всеки 3 месеца. Това е от изключителна важност за поддържането на добрата форма на вашата PPC кампания. Заявките, които потребителите въвеждат в бара на търсачката, могат да са полезни за всички ниши на SEO оптимизацията.

В PPC кампаниите те ще ви помогнат да попълните празните места на своите ключови думи. Вероятно, там ще има предложения, за които не сте се сещали преди. Данните от тези доклади ще ви дадат и чудесна възможност да попълните и long tail ключовите думи. Това е единственият начин за естествено попълване на тези празноти в платформите за платена реклама.

Потребителското поведение се променя наистина много бързо в последните години. Освен това тази тенденция започва да протича все по-скоростно. Това означава, че за бизнеса ще става все по-трудно да предвиди как ще се променят потребителите, освен това те няма да имат време да се адаптират към тази промяна.

Имено това е преднината, която маркетолозите могат да спечелят от данните на тези доклади. В случай, че те са достатъчно прозорливи, могат да разберат какво ще е следващото нещо, което трябва да предложат на клиентите си.

В заключение

Няма съмнение, че ключовите думи са един от най-важните елементи на всяка рекламна кампания. Стратегията за SEO оптимизацията трябва да включва изследване на long tail ключовите думи. Това ще донесе по-качествен трафик, което води до по-висока възвръщаемост на инвестициите.

Проследяването на последните промени в PPC света може да бъде много полезно за рекламодателите. Google и останалите търсачки постоянно правят промени, за да се уверят, че предоставят най-доброто на своите потребители. Освен това винаги трябва да се търси по-ниска цена на клик за рекламата.

Снимки от аквичоп

 • Фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - отново променят цветовете си.
 • Желязната църква в Истанбул
 • Коментар: Снимка на "желязната църква" - Свети Стефан, от Аквичоп в Истанбул.
 • Аквичоп до скалите край Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм в село Янтра - скалите на отсрещният хълм.
 • Чешма от аквичоп до Видимско пръскало
 • Коментар: Чешма от аквичоп до Видимското пръскало. Над чучура има релеф на мечка.
 • Аквичоп в Барселона_5
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - по време на празника на града.
 • Катерачи
 • Коментар: Учение на катерачи по време на аквичоп. Близак план на катерачите. А някои само си висят май ;)
Нагоре