Повечето хотели във Велико Търново са от най-добрите у нас

Велико Търново е един от най-посещаваните градове у нас. Това може лесно да се обясни не само с географското му положение, което предполага хубаво време и спокойна атмосфера. Една от причините за високата посещаемост на Велико Търново е именно културното наследство в града, това, че той е изиграл главна роля в създаването на държавата ни, в създаването на историята и в съграждането на културата. Друго предимство на този град е това, че днес той е сред най-бързо проспериращите градове в България – развива се във всяко едно отношение, така че да може да отговаря на всички изисквания.

Всички тези факти го правят един от най-предпочитаните за почивка, работа, образование или дори живот градове. Разбира се, той си остава и главен туристически център на страната ни и региона. Всеки, който е посещавал този град, знае какво могат да предложат повечето хотели в Търново – независимо какви са, те ни предразполагат към спокойствие, удобство и почивка – неща, които са от голямо значение за доброто ни прекарване. Вероятно тези от нас, които са посещавали града с цел да разгледат забележителностите, са добре запознати с малките хотели в старата столица – тези в историческата част на града. Те са особено уютни с китните первази, пълни с цветни саксии, с дървените капаци на прозорците и с атмосферата, която ги заобикаля.

Знаем, че както навсякъде, така и сред многото хотели във Велико Търново има големи и луксозни хотели, част от известни вериги – те са по-скъпи, предлагат, разбира се, повече екстри и предимства. Т е са по-скоро предназначени за любителите на този стил или пък за по-големи събития, които могат да се провеждат в чудесните им конферентни зали или градини. Който и от тези хотели във Велико Търново да изберете, можете да бъдете сигурни, че обслужването ще е на ниво и ще останете доволни от града, от хората в него, както и от всичко, което ще видите. А и според последните статистики повечето хотели във Велико Търново са сред най-добрите в страната – това сочат данните от сайтовете за резервиране на хотели.

Повечето хора са изключително доволни именно от въпросните хотели във Велико Търново и ги препоръчват горещо на всички, които търсят приятна дестинация за пътуване или почивка. По този начин можете да бъдете съвсем сигурни, че с тези хотели във Велико Търново ще направите избор, за който няма да съжалявате и който ще остави чудесни спомени за пътуването, ваканцията или разходката ви в този град – град, който непременно всеки от нас трябва да посети, да разгледа, да почувства.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп на Райското пръскало
 • Коментар: Аквичоп до хижа Рай. Зад мен е Райското пръскало. Това е най-високият водопад на балканите - 124 м.
 • Аквичоп до Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм в село Янтра - от другата страна на хълма. ВЕЦ-а се пада в подножието.
 • Дряновският манастир от високо
 • Коментар: Снимка на дряновския манастир от аквичоп до там и обратно. Снимката е направена от екопътеката, която минава по скалите над манастира.
 • Пробуждане от аквичопо на хижа Рай
 • Коментар: Пробуждане от аквичоп в неделя сутринта към 6 часа, закуска на бързо и стягане багажа за Ботев връх.
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - малко остана :-)
 • Аквичоп до входа на крепоста
 • Коментар: Входа на крепостта, сега е вход за музеят.
Нагоре