Повечето хотели във Велико Търново са от най-добрите у нас

Велико Търново е един от най-посещаваните градове у нас. Това може лесно да се обясни не само с географското му положение, което предполага хубаво време и спокойна атмосфера. Една от причините за високата посещаемост на Велико Търново е именно културното наследство в града, това, че той е изиграл главна роля в създаването на държавата ни, в създаването на историята и в съграждането на културата. Друго предимство на този град е това, че днес той е сред най-бързо проспериращите градове в България – развива се във всяко едно отношение, така че да може да отговаря на всички изисквания.

Всички тези факти го правят един от най-предпочитаните за почивка, работа, образование или дори живот градове. Разбира се, той си остава и главен туристически център на страната ни и региона. Всеки, който е посещавал този град, знае какво могат да предложат повечето хотели в Търново – независимо какви са, те ни предразполагат към спокойствие, удобство и почивка – неща, които са от голямо значение за доброто ни прекарване. Вероятно тези от нас, които са посещавали града с цел да разгледат забележителностите, са добре запознати с малките хотели в старата столица – тези в историческата част на града. Те са особено уютни с китните первази, пълни с цветни саксии, с дървените капаци на прозорците и с атмосферата, която ги заобикаля.

Знаем, че както навсякъде, така и сред многото хотели във Велико Търново има големи и луксозни хотели, част от известни вериги – те са по-скъпи, предлагат, разбира се, повече екстри и предимства. Т е са по-скоро предназначени за любителите на този стил или пък за по-големи събития, които могат да се провеждат в чудесните им конферентни зали или градини. Който и от тези хотели във Велико Търново да изберете, можете да бъдете сигурни, че обслужването ще е на ниво и ще останете доволни от града, от хората в него, както и от всичко, което ще видите. А и според последните статистики повечето хотели във Велико Търново са сред най-добрите в страната – това сочат данните от сайтовете за резервиране на хотели.

Повечето хора са изключително доволни именно от въпросните хотели във Велико Търново и ги препоръчват горещо на всички, които търсят приятна дестинация за пътуване или почивка. По този начин можете да бъдете съвсем сигурни, че с тези хотели във Велико Търново ще направите избор, за който няма да съжалявате и който ще остави чудесни спомени за пътуването, ваканцията или разходката ви в този град – град, който непременно всеки от нас трябва да посети, да разгледа, да почувства.

Снимки от аквичоп

 • аквичоп-в-барселона_25
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - известна сграда на Антонио Гауди - "каса де батио"
 • Желязната църква
 • Коментар: Снимка вътре в желязната църква в Истанбул, от аквичоп преди две години
 • Фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красив фонтан от аквичоп в Тарега
 • Аквичоп на Райското пръскало
 • Коментар: Аквичоп до хижа Рай. Зад мен е Райското пръскало. Това е най-високият водопад на балканите - 124 м.
 • Аквичоп на Етъра
 • Коментар: аквичоп в етнографски музей на открито "Етър". Стара архитектура, запазени и пресъздадени обичаи и занаяти от миналото.
 • река до Видимското пръскало
 • Коментар: аквичоп до Видимското пръскало - рекичка
Нагоре