Доброто коледно настроение – охранявано от Боду СОД

За да изживее всеки от нас една незабравима Коледа, има нужда от силна доза вълнение и приятни емоции. Празниците са времето, когато се виждаме с близки и роднини, семейството се събира и човек се зарежда емоционално. Но освен този род емоции, за да бъдат празниците наистина фантастични са нужни и малко по-експлозивни емоции. С такива можем да се заредим по време на концерт или дългоочаквано от нас събитие. Декември 2013 г. от своя страна беше благодатен месец на културно-масови мероприятия.

Между 11.12.2013 и 15.12.2013 зала „Арена Армеец” стана свидетел на спиращи дъха изпълнение с мотоциклет, дело на участниците от Световния шампионат по мотокрос фриийстал. Адреналинови каскади, екзалтирана публика, мотивирани участници – мероприятие, което определено има нужда хора, съблюдаващи за реда и охраната. Един от безспорните лидери в охранителния бранш – се погрижиха за спокойствието и безпроблемното протичане на събитието. И зрители и участници изживяха емоциите на макс благодарение на подходящата спокойна атмосферата, осигурена от техните специалисти. Фирмата ни е наясно с важността всяко културно-масово мероприятие да протече гладко и спокойно.

Екип от експерти изпълняващи задълженията си с професионална лекота – това е формулата, за да се превърнеш в предпочитаната охранителна фирма за настоящи и бъдещи клиенти. Водени от максимата, че най-мащабният български спектакъл трябва да има и най-надеждната охрана, организаторите на „Мистерията Еньовден” се довериха на нас. Дело на великата Нешка Робева, спектакълът бе магична комбинация от народни традиции и модерно звучене. Зрителите успяха да се изживеят емоцията от събитието благодарение не само на талантливите участници, но и на хората, осигурили безпроблемното протичане на мероприятието.

Друго значимо събитие бе първият концерт на българска сцена на най-великия филмов композитор на 20 век - Енио Мориконе. Негово дело е емблематичната мелодия от филмовата класика „Добрият, лошият и злият”; негово творение също е и музиката на хитовия анимационен сериал „Семейство Симпсън”. Любителите на филмовата музика успяха да изживеят по вълнуващ начин своята първа среща с композитора благодарение на експертите ни. Те се погрижиха за спокойствието и гладкото протичане на концерта. Талантът на твореца блесна по впечатляващ начин, а публиката получи своя емоционален заряд – всичко това се случи под мерки за опазване на реда, осигурени от професионалистите от фирмата ни.

Снимки от аквичоп

 • еко-пътека_12
 • Коментар: Хотнишки водопад - еко пътеката.
 • Селце
 • Коментар: Селце на самият връх - от аквичоп във Фарера
 • аквичоп в габрово изглед
 • Коментар: Изглед от Аквичоп в Габрово: Спортната зала, блоковете "Здравец" и "Дунав 1".
 • аквичоп до соколски манастир
 • Коментар: Аквичоп на "Соколски манастир" в близост до Габрово. На снимката е църквата в манастира.
 • аквичоп в габрово общината
 • Коментар: Часовниковата кула на Община Габрово, културният дом на заден план в лявата част на аквичоп снимката.
 • Райското пръскало
 • Коментар: Райското пръскало от Аквичоп ми до хижа Рай през месец юли 2011г.
Нагоре