Аларми – за сигурността на вашия дом, офис, автомобил

В днешния забързан и несигурен свят често си задаваме въпроса, как да си осигурим спокойствие и гарантираме сигурността на нашия дом, офис, автомобил. Напълно логично, налагащият се отговор на този въпрос е, посредством използването на аларми.

С напредването на съвременните иновативни и модерни технологии, вече не е нужно да монтираш решетки и бронирани врати или да криеш парите си в буркан. Алармите са нов, иновативен и съвременен начин за охрана на дома, на място или от разстояние.

Различават се различни по вид и устройство алармени системи – автоаларми, аларми за дома, GSM аларми, телефонни аларми, аларми с датчик за движение, аларми за апартамент и още много други. Ценовият диапазон, на който можеш да се сдобиеш с необходимата охранителна система, също варира в много широки граници.

Възможно е избраните от вас и монтирани аларми да издават само звуков сигнал, да бъдат свързани със СОТ или да са с GSM комуникатори. Познати още като GSM аларми, този вид охранителна система е един от най – иновативните и ви гарантира сигурност от разстояние. GSM комуникаторът е ефективна, високоинтелигентна система. При настъпване на някаква опасност, вие ще получите обаждане от комуникатора на личния ви GSM. Цената за този вид услуга не надвишава таксата за телефонно обаждане или изпратен SMS. Нещо повече, сработилите датчици ще ви покажат, заради опасност в кои от помещенията са се включили алармите. Така вие ще можете да контролирате от разстояние, наблюдавания обект и при нужда чрез гласова връзка да отчитате в кои от помещенията има движение. Друга предлагана от GSM комуникатора услуга е отчитане посредством SMS на часа и датата на възникналото събитие – опасност. Освен движение е възможно, датчиците да се задействат и при отворени врати и прозорци, дим и др. Датчиците сработват и задействат алармите. Този вид аларми се използват обикновено за охрана на офиси, магазини, складови помещения.

Ако искате да предпазите автомобила си от крадци и да го намерите там, където сте го оставили, отново се налага да прибегнете до услугите на аларми - http://1001produkta.com/alarmi.html. Този вид охранителни системи за автомобили са познати още под наименованието автоаларми. Ако за защита на автомобила изберете аларми с GSM комуникатор във всеки един момент можете да се свържете с комуникатора и да получите информация за случващото се в автомобила. Нерядко се използват и аларми с GPS – GSM комуникатор, като при употребата им се получава и информация за точните координати на колата. А при необходимост можете дори да видите на карта къде точно се намира той.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп напред към крайната цел
 • Коментар: Пейзажи от аквичоп до хижа Триглав. В началото на прехода, по коларски път тръгнахме, който води почти до крайната ни точка.
 • Фотоси от аквичоп до хижа триглав
 • Коментар: Снимки на елементи от аквичоп до хижа Триглав. Подножието на Кадемлийското пръскало. Всичко е мокро от разпръскващата се вода от водопада по-горе.
 • аквичоп на Кадемлийско пръскало_3
 • Коментар: До водопада Кадемлийско пръскало. Като се скри слънцето и много застудя. А пръските от падащата вода се вееха на страни и падаха и върху нас.
 • аквичоп в габрово изглед
 • Коментар: Още един аквичоп изглед от Габрово - Гарата. На заден план - телевизионата кула в местността "Градище".
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: По път за аквичоп във Фаррера
Нагоре