Частна детска ясла София

Детето е най-ценното нещо за всеки един родител и всеки родител се стреми грижата за него да бъде все по-добра и по-добра и да даде колкото се може по-добри условия за неговото отглеждане и израстване.

Изборът на частна детска ясла София е един от най-добрите методи детето да бъде добре обгрижено, когато е далече от родителите си, а и родителите му да бъдат спокойни, докато са на работа или вършат другите ежедневни задължения.

Има много негативни неща, около обществените детски ясли и градини, които се разтягат през годините и много малко се прави за спиране на негативните тенденции. Броят на възпитателите спрямо децата е много малък и те не могат да им обърнат достатъчно внимание, което е необходимо на всички деца. Друг огромен проблем е застаряването на персонала – младите не желаят да навлизат в тази професия, нископлатена от една страна, а много отговорна от друга. Това е проблем, който се появи в последните години в обществените детски градини и той значително нараства. Също така сме свидетели на нездравословната храна, която се дава на децата, както в училищата, така и в детските ясли и градини. Обществените поръчки се печелят от „близки“ фирми, а качеството спадна до най-ниското възможно ниво. Санитарно-хигиенните норми, както и на други обществени места и в детските ясли и градини не са на необходимото ниво.

Свои негативни тенденции има и наемането на домашни детегледачки и бавачки – най-напред защото в къщата остават само детегледачката и детето и няма друг пряк свидетел на това какво се случва. Има много несъвестни детегледачки, които вместо да се грижат за детето, посвещават времето си на собствени удоволствия, както на пример да гледат телевизия, четат списания и пр. Да не говорим, че има случаи и когато те посягат с насилие към децата. Грижите може да не са адекватни за възрастта, ако детегледачката няма съответното образование, което най-често е факт от друга страна.

Поради тези причини изборът на частна детска ясла София е най-добрата опция за детето и родителите. В частната ясла хигиената е на необходимото ниво, даже и много над предвидените нормативни стандарти. Храната е здравословна и пригодена спрямо възрастта, без излишни мазнини и други нездравословни продукти. Персоналът е с подходящо образование и подходящо обучен за работа с малчуганите по най-съвременните методи за подтикване на детското развитие и всичко е пригодено спрямо възрастта на детето.

Така и всички родители и техните деца ще бъдат щастливи и няма да има дълго мърморене и реване всяка сутрин, когато трябва да се ходи на ясла, а ще се ходи с голямо удоволствие и ще се връщат щастливи в очакване на новият ден.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп до съдебната палата в габрово
 • Коментар: Съдебната палата в Габрово - Аквичоп в отсрещното кафене на открито.
 • Вътрешна градина
 • Коментар: Снимка от аквичоп в Лерида. - вътрешна градина на крепоста.
 • От високо
 • Коментар: Аквичоп сред облаците, доста е високо. Smile
 • реката-на-водопада_9
 • Коментар: Хотнишки водопад - реката преди водопада.
 • Табела на сграда
 • Коментар: Ботев връх - табела на сградата.
 • Преход през скалите_6
 • Коментар: Преход през скалите от Хотнишки водопад. Част от екопътеката.
Нагоре