Счетоводни къщи София

Изборът на счетоводна къща е едно от най-значимите неща за всеки един бизнес, особено за ново стартиращите фирми. Създаването на нова компания изисква освен добра идея и много добър бизнес план, изисква и съответното счетоводно обслужване. Счетоводни къщи в София има много, но изборът на „истинската“ почти винаги е свързан с много трудности и трябва да се подходи внимателно, за правилният избор вижте някои от моите съвети по темата:

При изборът на Счетоводна къща винаги вземайте в предвид опита, който тази фирма има в съответната област според дейността на Вашата компания – т.е. дали е работила с фирми с подобна дейност на Вашата (на пример: хотел, преводаческа агенция, архитектурно бюро, агенция за недвижими имоти, магазин за хранителни стоки и други.) защото опитът винаги намалява времето за обслужване. Ако счетоводната къща не е работила в съответната област това много често и почти винаги ще се отрази на времето на обслужване, защото ще е необходимо повече време за проучване на конкретни закони и нормативни актове свързани с дейността на конкретната компания и услугата, и съответно ще отнеме повече време за обработка на документите.

Също така много дръжте на това дали съответното счетоводно бюро приема всякакви фирми без да селектира и с това създава обем на работа, с който не може да насмогне и разбира се това се отразява отрицателно на изискваните услуги от Ваша страна и времето за тяхната реализация. При такъв случай, ако вече сте попаднали при такава счетоводна къща не губете време (при констатиране на такова забавяне, което се повтаря не еднократно подайте си предизвестието за прекратяване на договора ако има такова предвидено в самият договор) и заповядайте на истинското място и направете истинският избор за Счетоводни къщи София (кликнете на линка и вижте повече).

Друго много важно нещо е разбира се ценовият аспект на обслужването. Всички счетоводни фирми предлагат Абонаментно счетоводно обслужване въз основа на зададен обем на работа, като брой на издавани фактури, брой на работещи в компанията. Моят съвет е да внимавате много от този аспект и да не налитате по най-евтините предложения, защото най-евтиното не винаги може да се окаже най-изгодно, а може да се окаже точно обратното.

Предварително внимателно проучете, какви услуги ще са ви необходими и изберете съответен абонаментен план и след това да нямате излишно доплащане и неща от типа „това не е включено във Вашият абонамент“. Също така моите съвети са да не правите компромис по отношение на качеството въпреки, че това може да увеличи цената с 20-30 лева на месец – това не са много пари, а могат да означават много при обслужването в различните счетоводни къщи.

Снимки от аквичоп

 • Долмабахче сарай
 • Коментар: Долмабахче сарай от аквичоп в Истанбул преди две години.
 • Желязната църква
 • Коментар: Снимка вътре в желязната църква в Истанбул, от аквичоп преди две години
 • ледник под Ботев връх
 • Коментар: Аквичоп до Ботев Връх. Ледник под върха, от тук се захранва Райското пръскало.
  Обърнете внимание на черната тениска с логото на Джумла! Wink
 • Аквичоп в Лерида - паметника в мен и до мен
 • Коментар: Два "паметника" от Акчиоп в Лерида
 • Изглед над хижа Рай
 • Коментар: хижа Рай далече под нас, на път за Аквичоп до Ботев връх.
 • Магическите фонтани от аквичоп
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - жълти и зелени светлени обливат бликащата вода.
Нагоре