Миньоните достигат рекорден интерес зад граница

Има още една седмица докато започнат да излъчват „Миньоните” в кината в Щатите. Но вече са натрупани доста печалби зад граница, което е предопределящ фактор, че филма ще бъде много успешен. Всъщност филма прави толкова много пари, че успява да измести „Джурасик свят”от водещата позиция в класацията на Великобритания.

Миньоните натрупват $18,2 милиона долара отвъд океана, което е повече от два пъти което спечелва „Джурасик свят”. Причината за това е може би, че това е третата седмица, в която „Джурасик свят” е в кината. Но това не би трябвало да омаловажи колко успешен филм е „Миньоните” за Юнивърсал и Илюминейшън Ентъртейнант.

Горепосочената сума е по-висока от всяка друга анимация досега и за да заявят тази толкова желана титла, Миньоните надхвърлят цифрата от $18 милиона, която „Играта на играчките 3” достига през 2010 г. Все още не сме сигурни как инфлацията ще повлияе в случая, но най-малкото тези малки жълти симпатяги ще крещят от радост.

Голяма част от печалбите на Миньоните са от свързаните с филма продукти, произведени по патент на Universal Studios, като плюшени играчки - Миньони. Можете да разгледате и закупите миньонски продукти от онлайн магазин ни.

Този забележителен рекорд на Миньоните в цифрово изражение постигнат в UK идва след сензационното стартиране на филма в Австралия, Индонезия и Бразилия, където филма чупи рекорди. Това предполага, че Миньоните ще бъдат също толкова успешен филм, колкото предните два: „Аз проклетникът” и „Аз проклетникът 2”.

Въпреки че „Джурасик свят” бе победен от „Миньоните”, новините са добри за Юнивърсал. Причината е, че студиото финансира и двата филма. Междувременно „Джурасик свят” печели $76,6 милиона в UK, което означава, че е най-успешният филм там след „Скайфол” през 2012 г. А това още по един начин доказва, че Юнивърсал постига едни доста завидни резултати от началото на 2015 до сега.

„50 нюанса сиво”, „Джурасик свят”, „Бързи и яростни 7” и „Перфектен ритъм 2”- всички те са продукт на Студиото през последните 6 месеца и заедно техните приходи възлизат на $3,6 милиарда долара по света. А до края на година остават още близо цели 6 месеца. Това означава, че мениджърите на Юнивърсал определено са доста щастливи от този факт.

Снимки от аквичоп

 • Никополис ад Иструм_1
 • Коментар: Аквичоп до Никополис ад Иструм. Останки от древното селище.
 • Чешма от аквичоп до Видимско пръскало
 • Коментар: Чешма от аквичоп до Видимското пръскало. Над чучура има релеф на мечка.
 • Гъби от кавичоп до триглав
 • Коментар: Красива снимка на гъби, направена от приятелкатами по време на аквичоп до хижа Триглав. Снимката е направена над хижата по посока върха.
 • аквичоп в габрово изглед
 • Коментар: Още един аквичоп изглед от Габрово - Гарата. На заден план - телевизионата кула в местността "Градище".
 • Желязната църква
 • Коментар: Снимка вътре в желязната църква в Истанбул, от аквичоп преди две години
 • Аквичоп на хотнишки водопад_1
 • Коментар: Хотнишки водопад - основният водопад.
  Зад фотографа има изграден кът за аквичоп, включващ огнище.
Нагоре