Избор на хотел в Цигов чарк

Да пренесеш домашния уют в планината, а да оставиш грижите и напрежението в градската атмосфера, е мечта, която лесно може да се сбъдне, ако изберем хотел в Цигов чарк. Това е едно невероятно място, съчетало в себе си климатичните особености на места с надморска височина над 1100 м, на тучните ливади и студените и бистри язовири. Затова почивката в някой от многобройните места в Цигов чарк ще се превърне в незабравимо преживяване сред красотата и величието на Родопа планина. 

За желаещите да отмарят на чист въздух, тишина и красота се грижат собствениците на семейни вили и къщи в Цигов чарк. Там сякаш няма невъзможни неща. И макар понякога да ни се струва, че времето сякаш е спряло в това вълшебно и пречистващо място, екстрите на цивилизацията ненатрапчиво допълват усещането ни за комфорт и умерен лукс. Защото по-голям лукс от този на планинския въздух, кристалните води и песните на птиците няма. Всеки, който е отсядал в някой хотел в Цигов чарк, веднага се убеждава в това.

Гостоприемството в хотелските и вилните комплекси, както и в семейните къщи предразполага посетителите да се отпуснат и изживеят истински мигове на щастие. В зависимост от броя на желаещите може да се направи избор между по-малки или по-големи хотели и вили. За почивка с приятели е много подходящо да отседнете в някоя от вилите в Цигов чарк, които са оборудвани с всичко необходимо за едно домакинство. Така желаещите да си направят барбекю сред природата ще останат доволни, а и жените няма да бързат с миенето на съдове, защото има съдомиялни машини. Помислено е за всичко. Остава само да се вземе решение къде да се отиде на почивка.

За атмосферата на традиционния български дух допринасят още и механите. Край запалените в тях камини се вият кръшни нашенски хора и се пеят народни песни. Така всеки гост на семейна къща, вила или хотел в Цигов чарк запазва завинаги красив спомен в сърцето си.

Уникалността на местността Цигов чарк се определя от факта, че природните условия са подходящи освен за отдих и за спорт и риболов. Изградените еко- и велопътеки са радост за ентусиастите, които искат да направят почивката си ще по-пълноценна. Обездвижването в градските условия на живот тук бързо се превръща в импулс за експериментиране и за доказване на възможности. В това отношение точки печелят риболовът и карането на ски, а планинският въздух неусетно лекува не само тялото, но и духа.

Резервациите за хотел в Цигов чарк стават бързо, защото могат да се направят и онлайн. През летните месеци има и големи промоции. Но през който и годишен сезон да отседнете в семейна къща, вила или хотел в Цигов чарк, ще забравите за времето и ще се пренесете в рая.

Снимки от аквичоп

 • Фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - отново променят цветовете си.
 • от Върха
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - снимка от върха...
 • на път за аквичоп в Тарагона
 • Коментар: Аквичоп в Тарагона - на път за морето.
 • Нощен фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красивият фонтан - през нощта от аквичоп в Тарега
 • По върховете
 • Коментар: аквичоп по върховте след Фаррера
 • Аквичоп в библиотеката
 • Коментар: Акчиоп в библиотеката на Лерида
Нагоре