Започнете ваканцията си като наемете кола

В днешния модерен свят е истина, че всеки се нуждае от почивка в някакъв момент. Пътуването със самолет все още е скъпо и разочароващо, а и правилата, за сигурност, трябва коренно да се променят. От друга страна, пътуването със стар влак изглежда по-евтино и вълнуващо.

Единственият начин, по който можете да обогатите ваканцията си, е да си вземете кола под наем и да се отправите към желаната дестинация. Мислете за почивката като за отпуска от личното си превозно средство! Длъжни сте да си доставите удоволствие. Използвайки кола под наем вместо вашата собствена, можете да си изберете модел, отговарящ на нуждите ви за пътуването или такава, която представя начина на живот, който се надявате да достигнете, а също така и да спестите някой километър пробег на колата си. След като решите какъв вид транспортно средство ще наемете и от къде, определете най-изгодната цена, както и идеалния автомобил според бюджета и околната среда, в която ще бъде ваканцията ви.

Първо трябва да решите какъв вид превозно средство ще наемете. След като изберете, трябва да помислите относно това, колко хора ще пътуват и какво точно ще правите, след като достигнете желаната дестинация. Ако ще ходите на плажа на романтично бягство със съпруга или съпругата си, то кабриолетът ще е идеалният избор за вас. Ако пък ще водите цялото семейство на планина да карате ски или сноуборд, то спортният мултиван ще е подходящият автомобил за вас.

Веднъж щом разрешите детайлите около вашето пътуване, е време за пазаруване. Има много реклами на фирми, предлагащи коли под наем, които ще отговорят на изискванията ви. Звъннете на всяка една и попитайте за цените, застрахователните условия, дали предлагат желаната от вас кола и дали ще бъде налична тогава, когато планирате да я наемете. Ако не обичате да разговаряте по телефона, опитайте пазаруването онлайн. Но преди да потвърдите резервацията се уверете, че говорите с някой, за да се гарантира, че знаете какво правите и разбирате условията на сделката. Не забравяйте, че ще провалите почивката си, ако искате да наемете Порше, а всъщност сте наели пикап.

След като намерите перфектната кола и направите резервацията, трябва да се организирате. Подредете всички документи на леснодостъпно място, така че да можете бързо и удобно да наемете колата, която сте избрали. Това включва договор за наем, застрахователни документи (винаги правете застраховка и помнете, че застраховката на личния ви автомобил не покрива щети по наетия), и документ, удостоверяващ самоличността ви, който трябва да представите, когато ви проверяват в агенцията, в която ще наемате кола. Ако организирате документите и ги държите под ръка, ще си спестите време на гишето за проверка.

Наемането на кола по време на ваканцията е страхотен начин да внесете малко разнообразие в своето пътуване. Всеки обича да кара или да се вози в нова кола, особено когато е различна от тази, която използва обикновено. Когато планирате следващата си отпуска, помислете за сигурна почивка с кола под наем вместо да пътувате с личния си автомобил. Ако следвате тези стъпки, те със сигурност ще внесат разнообразие във вашата ваканция.

Снимки от аквичоп

 • Никополис ад Иструм_1
 • Коментар: Аквичоп до Никополис ад Иструм. Останки от древното селище.
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - малко остана :-)
 • Гъби от кавичоп до триглав
 • Коментар: Красива снимка на гъби, направена от приятелкатами по време на аквичоп до хижа Триглав. Снимката е направена над хижата по посока върха.
 • Аквичоп на Хотнишки водопад_7
 • Коментар: Аквичоп на Хотнишки водопад - снимка от високо
 • Динамика във Фарера
 • Коментар: аквичоп във Фаррера - динамика
 • Фарера - Испания
 • Коментар: Град Фаррера - високо в планината.
Нагоре