В хармония с оригиналния парфюм

Ароматните води, или т.н. „парфюми” се използват от хората още от древни времена. Като методът за прелъстяване или нюанс към завършения тоалет, също и доказателство за социална принадлежност. Приготвянето на парфюмите в наши дни всъщност представлява хармоничното съчетаване на различни ухания, пълното разкриване на всички ноти на аромата. Химичният състав на парфюма е от ароматизиращо вещество на базата на алкохоли или водни разтвори на алкохоли. Най-голямата концентрация в него е на етерични масла, които всъщност придават аромата, разтворени в почти чист алкохол. В парфюмите се съдържат над 300 вещества от растителен, животински и химичен произход. Като универсален разтворител се използва 96% етанол.


Парфюмът въздейства на обонянието, изпраща сигнали на подсъзнанието за нас, нашата личност и същност и „казва” много на нашия събеседник. Така например парфюмите с преобладаващи плодови нотки като Lancome La Vie Est Belle нашепват за деликатен флирт, оставя трайна и запомняща се следа. Хората, избиращи цветните аромати са нежни и уязвими, често мечтаят за свят, изпълнен с красота и романтика. На дървесните нотки в ароматите се спират предимно независимите, самоуверени и прецизни личности. Тях често ги търсят за съвет. Не е за подценяване и изборът на подходящ аромат за нашата собствена кожа, тъй като собственият ни естествен аромат също придава идентична нотка на оригиналния парфюм. Имайки предвид високите летни температури, които предизвикват по-осезаем аромат на собствената ни кожа, е важно да се спрем на по-леки и ненаситени аромати, а за зимата – по-интензивни.


Ето защо е от изключително значение подборът на подходящ аромат и качествен парфюм. Най-доброто, което можем да доставим на себе си и сетивата си е оригиналния парфюм. Само той гарантира, че можем с аромат и малко чар да постигнем непредвидени резултати. Ароматните води с доказан произход, закупени от лицензирани и лоялни търговски представители единствено гарантират оригиналността на аромата, дълготрайността му и насладата от притежанието на този незаменим аксесоар.


Ароматът на оригиналния парфюм се усеща през целия ден. Оригиналният парфюм притежава уникален, наситен и дълготраен аромат, на който може да се насладите в продължение на 12-18 часа, а често дори и след изпиране на дрехата. Оригиналният парфюм оставя ароматни следи навсякъде, откъдето сте преминали и върху всеки предмет, до който сте се докоснали. И тук е валидно правилото, че цената оправдава качеството. Едва ли съществува толкова добър фалшификатор, който умело да успее да привлече вниманието и предпочитанията ни от един достъпен шедьовър, какъвто е оригиналният парфюм.

Снимки от аквичоп

 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - малко остана :-)
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: По път за аквичоп във Фаррера
 • По пътя за Фарера
 • Коментар: По пътя за аквичоп във Фаррера.
 • Фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - отново променят цветовете си.
 • Пейзаж до Кадемслийското пръскало
 • Коментар: Пейзаж от аквичоп до водопада Кадемлийско пръскало. Водопада остава зад нас, а някъде зад хълмовете се намира връх Ботев. Стръмничко е нали? :)
 • Аквичоп в Лерида - изглед
 • Коментар: Изглед от квартирата на Аквичоп в Лерида.
Нагоре