Предимства и недостатъци на пазаруването в онлайн бутици

Вече почти всеки има възможност да поръчва новите си дрехи през интернет. В уеб пространството има буквално хиляди онлайн бутици, а да не говорим че в световен мащаб са може би милиони. Благодарение на куриерските фирми, повечето световноизвестни онлайн бутици правят доставки до всяка една точка на планетата. Ето защо онлайн пазаруването е изключително лесно, а разнообразието - огромно. Да обаче онлайн бутиците има не само предимства, те си имат и своите недостатъци.

Нека не бъдем крайно критични и да започнем с някои от предимствата на онлайн бутиците за дрехи и аксесоари. Да вземем за пример дамите от малките населени места. Там избора на маркови дрехи е много ограничен, а моловете изобщо ги няма. Това обаче не означава че трябва да носят морално остарели аксесоари и дамски дрехи. Напротив. Те също заслужават да бъдат красиви. Благодарение на онлайн бутиците те вече имат и това право. Чрез онлайн пазаруването дамите от малките населени места имат възможността да се сдобият със страхотни маркови аксесоари, дамски дрехи или обувки и то без бият излишен път до моловете в големите градове. А нека не забравяме и транспортните разходи, които ги съпровождат.

Интересно е че дори и жителите на големите градове много често предпочитат пазаруването в онлайн бутици. Може би защото моловете са наистина претъпкани, особено през уикендите и пазаруването там става кошмар вместо удоволствие. А може би заради по-ниските цени в интернет? Причините са много, но резултата е един - онлайн бутиците на аксесоари и дамски дрехи набират все по-голяма популярност.

Още нещо много значително - разнообразието от стоки в стандартните магазини е доста ограничено“ Просто пространството не позволява физически да се поберат всички възможни модели, които биха Ви заинтересували. При онлайн магазините този проблем е решен. Ограничения практически няма. Разнообразието е безкрайно.

Но стига сме хвалили онлайн магазините за дамски дрехи. Нека бъдем реалисти и да погледнем техните недостатъци. Един от най-съществените такива е липсата на физически контакт. Нямаме възможността да примерим дрехите, които сме харесали или да се докоснем до тях и да усетим материята им. Друг е въпроса че като ги видим на живо веднага разбираме дали са дрехите са качествени, дори и да не сме експерти в областта. Просто се усеща. Вида на материята, качеството на изработка, малките детайли. Всичко това ни подсказва за класата на дрехите. В един онлайн бутик например няма как да сме сигурни какво точно ще получим. Виждаме перфектни снимки и добро описание, но една снимка с 5MPX апарат не може да ни даде съвсем ясна представа за дрехите и аксесоарите, които виждаме.
И въпреки че пазаруването на дамски дрехи и аксесоари от онлайн бутици има своите недостатъци, това е все по-предпочитан начин за дамите. Плюсовете са много повече и онлайн пазаруването набира все по-голяма и по-голяма популярност.

Снимки от аквичоп

 • Лъв до Босфора
 • Коментар: Статуя на лъв до Босфора, от аквичоп в Истанбул. Лъвът е обграден от цветен килим, а зад него кораб преминава през Босфора.
 • подводница-от-Аквичоп в Барселона_17
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - стара подводница
 • Динамика във Фарера
 • Коментар: аквичоп във Фаррера - динамика
 • Селце
 • Коментар: Селце на самият връх - от аквичоп във Фарера
 • Поднос с чаши
 • Коментар: Снимка на поднос с изключително красиви чаши в Долмабахче сарай от аквичоп в Истанбул.
 • Аквичоп на крайбрежието на Тарагона
 • Коментар: Аквичоп в Тарагона - снимка от крайбрежието
Нагоре