Мъжките обувки за пролетта - елегантност и красота за мъжки крака

Мъжките обувки са един от най-модните аксесоари на днешния Адам. Те се причисляват към групата на стоките от първа необходимост, и съответно мъжете не могат без тях. Съветите на дизайнерите са насочени към добрия техен подбор, за добро тяхно съчетание с дрехите за всеки сезон, и да се избират най-актуалните и модни модели за постигане на една различна, стилна и неповторимо модерна визия.

Като се има в пред вид, че днес навлязохме в месец февруари, и навън е значително топло, много от мъжете държащи на доброто си излъчване започнаха да се оглеждат за нови модели мъжки обувки по магазините. Като се има в предвид предвидливостта на обувните търговци, такива съвсем не липсват по витрините им. А моделите са значително иновационни, и тази година за пръв път виждаме такива.

За тази пролет, която иска да настъпи още през мъжкия месец февруари, най-голямо внимание е обърнато на обувките за мъжете от различни кожи като питонски и алигаторски. Тези модели са значително по-скъпи, но за сметка на това са с висока единичност, и изглеждат доста екстравагантно. Препоръчителни са за бизнесмените, банкерите или по-точно за костюмираните мъже. В по-евтините обувни магазини се срещат и техните имитации, но те не са препоръчителни за мъжете от това съсловие.

До не-отдавна, мъжките обувки в ежедневен стил се смятаха за отживелица. Но с променящите се времена, съответно и хората се променят, и съответно и този стил обувка, зае своето място в мъжкия гардероб. Ако отдавна не сте носили удобните и модни мъжки обувки, можете да ги намерите в сайта ни. Повечето модели са от естествени кожи, и са значително издръжливи, а и невероятни удобни. 

На модните подиуми, както и по модните списания се показват ежедневно мъжки обувки с какви ли не форми, които не се срещат на всякъде. Моделиерите и дизайнерите са вложили невероятни фантазии за сътворяването им, и са надминали границите на възможното. Там се виждат едни различни обувки за мъже с невероятни подметки, като и някои от тях са с токчета в каубойски стил, които едва ли някога ще се появят по нашите магазини.

Как и с какви дрехи, мъжете да съчетаят обувките си?

Както е ясно, пролетта е значително хладен сезон, и би било добре ежедневната мъжка обувка в чер цвят, да се обува със светло панталонче или светли дънки, а якето задължително да е тъмно, за да се получи ефекта на открояването. Същото важи и за обувките в светъл цвят, ако те са такива, то трябва дънките или панталона да са тъмни, а якето светло, за да може да се получи пълен синхрон между мъжките обувки и дрехите, и ярката им забележителност.

Ако на вас мъже, или на вашите съпруги ви трябват обувки, каквито и да са те, и нямате време да ходите по магазините, онлайн магазина един бърз и лесен начин за модерно онлайн пазаруване. Разгледайте сайта, и ще разберете че в него има всичко което се нарича обувка, и разберете че ще ви спести не само време, но и нерви и пари!

Снимки от аквичоп

 • дървен мост от аквичоп
 • Коментар: Екопътека "Видимското пръскало". Дървен мост към водопада.
 • Аквичоп в Барселона_14
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - край морето.
 • аквичоп на Кадемлийско пръскало_5
 • Коментар: Водопада Кадемлийско пръскало. Сниман от пътя по който стигнахме от аквичоп из Стара планина. Нощувахме на палатка до хижа Триглав. До водопада може да се стигне с високо проходима кола, мотор или ATV.
 • Никополис ад Иструм_4
 • Коментар: Колона от Аквичоп до Никополис ад Иструм
 • по пътят ни нагоре
 • Коментар: Пейзажи от аквичоп към връх Ботев. Някъде по пътят ни нагоре
 • Преход през скалите_6
 • Коментар: Преход през скалите от Хотнишки водопад. Част от екопътеката.
Нагоре