Най-Добрите Дамски Парфюми

Следвайте обонянието си за да намерите най-добрите парфюми за година. Вижте предложенията в сайта и направете вашия избор.

Това са парфюми с изпитано качество, които са пуснати на пазара през тази година.

Calvin Klein Sheer Beauty

Честващ естествената красота, най-новият парфюм на Келвин Клайн дава чувството за безгрижност и секси увереност. Уханието е получено от смесването на ароматите на праскова, бергамот, горски плодове, ванилия, сандалово дърво – перфектен е и приятелят ви определено ще го хареса.

Diane von Furstenberg Diane

Първият парфюм на дизайнерката Диане фон Фурстенберг е съблазнителен и класически, почти както и роклите и. Това е парфюм за хора на средна възраст, който въпреки това е доста секси.

Hermes Eau des Merveilles ‘Au Bal des Etoiles’

Лимитираната серия шишенце от Хермес е дизайнерска идея на илюстраторката Алиса Чарбин. То съдържа оригиналния аромат на Хермес с нотки на дъб, горчив портокал, черен пипер и амбра. Това е една нова разновидност на класическия аромат.

Jimmy Choo Eau de Toilette

Новата тоалетна вода на Джими Чу е плодов, флорален аромат с по-свеж аромат от оригиналния парфюм, постигнато благодарение на нотки джинджифил. С оригиналния дизайн на шишенцето си то веднага ще привлече вниманието ви, а топлият и съблазнителен аромат веднага ще хване носа ви. Вземете енергия с всяко впръскване.

Marc Jacobs Daisy

Този свеж и женствен аромат от Марк Якобс включва уханието на ягоди и грейпфрут, гардения, жасмин и виолетки, както и ванилия. Каква възхитителна смесица (и красиво шишенце) – вдъхновеният от свежа градина аромат ни изпраща директно в лятна поляна от маргаритки.

Nina Ricci Fantasy

Ново специално попълнение към парфюмерийното семейство на Нина Ричи. Най-новият аромат продължава приказката. “Фантазията” има ухание на карамелизирана ябълка, ванилия и рози, които го правят един много деликатен аромат, който веднага ви кара да мечтаете.

Vivienne Westwood Cheeky Alice

Новият парфюм на Вивиан Уестууд “Алиса” е забавено, плодово ухание, направено от лилии, божур и рози, което го прави по сладката версия на “Naughty Alice” (палавата Алиса). Дизайна на шишенцето ни навежда на мисълта за магическа отвара в бутилка.

Всеки един от тези маркови парфюми е гаранция за успех стига да бъде ползван в правилния момент. Това са модерните ухания за тези, които искат да избягат от класическите и добре познати ухания.

Снимки от аквичоп

 • Красив пейзаж от аквичоп в Истанбул
 • Коментар: Пейзаж с цветя от аквичоп в азиатската част на Истанбул.
 • Никополис ад Иструм_4
 • Коментар: Колона от Аквичоп до Никополис ад Иструм
 • Преход през скалите_6
 • Коментар: Преход през скалите от Хотнишки водопад. Част от екопътеката.
 • сграда_23
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - една от известните сгради
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • педрерата_27
 • Коментар: Педрерата, или каменната сграда на Антонио Гауди от Аквичоп в Барселона
Нагоре