Първите неща, които може да вършите с новия Android таблет

Ако сте получили ново устройство на Android и се чудите как да започнете тук го управлявате, то добре е да прегледате кратък наръчник или Пътеводител за първите неща, които трябва да направите с него. От значение е още в самото начало да изградите визуална представа, на какво може да разчитате в бъдеще с него. Повече информация за самите предложения на страхотни цени може да разгледате тук.

Ето и как става самото инсталиране от добавяне на профил в Google, до качване на онлайн магазин, добавяне на ново приложение, смяна на тапети, забавления с игри, музика и видео забавни неща.

1. Как да започнем

Много устройства на Android предлагат в началния екран редица удобни първи стъпки и съвети. На първо време започнете с прихващане към безжична мрежа. Освен ако вашето устройство на Android е свързано към безжична мрежа и в крайна сметка в интернет, ще е трудно да се направи твърде много с него. Web сърфиране, социални мрежи, приложения, игри, поточна медия и повече от всичко това, зависи от Wi-Fi връзка.

За целта ще трябва да знаете името на рутера на вашия безжичен интернет, парола или т.н. секретен ключ или да имат достъп до своята -натиснете бутона WPS свързване. На вашето устройство Android може да докоснете App бутона, който обикновено седи в средата на долната част, докоснете Settings след това докоснете Wi-Fi в списъка от лявата страна, това би трябвало вече да настрой на On режим.

Списъкът с безжични мрежи ще се появи на право. Докоснете този, който е ваш, въведете паролата и натиснете Connect. След няколко секунди устройството Android трябва да бъде свързано.

По-нова версия на Android работи, чрез бутона WPS системата. Докоснете два пъти иконата със стрелка и след това натиснете бутона WPS на вашия безжичен рутер, за да свържете двата, без да е необходимо да въвеждате данни за парола.

2. Добавяне на приложения в началния екран

Един от най-приятните аспекти на Android е, че е толкова гъвкав. Едни от най-лесните промени при него са добавянето на преки пътища за любимите приложения и на основния начален екран. Това е лесно, след като знаете как. За целта докоснете App бутона, който обикновено и добавете приложение към началния екран. Единственото, което се изисква е да докоснете и задръжте приложението, което искате да добавите, в началния екран. По този начин ще се появи ново приложение и ще можете да го движите до там, където желаете. След това можете да докоснете и задръжте, за да го движите отново или да го изтриете.

3. Направете профил в Google

За да получите най-доброто от устройството на Android ще трябва да създадете профил в Google. За да си създадете профил Apple, Windows Live и почти всеки друг предразполагащ устройство на пазара може лесно да откриете дори безплатно. Важното е да се отварят множество полезни функции. След като бъде направено, може се даде възможност за автоматично архивиране на настройките на устройството.

В зависимост от вашата версия на Android или докоснете Account влизането в ляво, след като добавите друго докоснете следващото добави предвид влизането, която е вписано в секцията на самия акаунт.

След всичко това, трябва да изберете Google от списъка с наличните видове сметки и да следвате инструкциите, за да добавите нова. Така вече може да използвате вашето устройство Android, за разплащане и контролиране на вашите сметки, разглеждане на Twitter и Facebook, следене на електронна поща и още много.

Научете повече за всичко, което предлага пазара за технологии.

Снимки от аквичоп

 • аквичоп-хотница_8
 • Коментар: Хотнишки водопад - околностите на водопада, от високо.
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - Испания.
 • Аквичоп в Барселона_5
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - по време на празника на града.
 • Изгрева над хижа Рай
 • Коментар: Аквичоп на хижа Рай - слънцето "облизва" съседните върхове.
 • Аквичоп към Фарера
 • Коментар: Заслужен аквичоп по пътя за Фаррера
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - множество каяци.
Нагоре