Лаптопи на приемливи цени

Ако трябва да сравняваме лаптопите с настолните компютри, ще се наложи да кажем, че първите получават повече точки във всяко едно отношение. Защо се получава така, продължете да четете настоящата статия.

Очевидното предимство на лаптопите пред другите видове компютри е това, че може да го носите навсякъде със себе си. Тук често се получават спорове с хора които нямат нужда от това да носят компютъра си със себе си и за тях настолния компютър върши чудесна работа. Това е така и никои не го отрича. Проблема идва когато един път се наложи да вземете компютъра с вас и да нямате тази възможност. А при лаптопите няма никакви проблеми – може да го ползвате навсякъде – у дома, в училището, в парка, на кафето или където решите.

Параметрите които трябва да търсите да отговарят на дейността за която ще ползвате лаптопа. Примерно ако ще е за игри – трябва ви мощен лаптоп. Т.е. хубава видеокарта, голяма рам, силен процесор и т.н.

Ако ще го ползвате за работа прочети повече за него. Трябва да вземете предвид и софтуера който ще ползвате – какви изисквания от към хардуер и софтуер има? Ще работи ли на лаптопа който сте хареса или т.н. По-евтин лаптоп ще ви върши работа ако ще го ползвате за най-обикновени дейности като сърфиране в интернет, проверяване на пощата, използване на скайп за връзка с роднини или гледане на филми.

Безспорен факт е, че днес таблетите са много подходящи устройства не само за работа, но и за забавление, което ги прави още по-предпочитани от потребителите във всяка една възраст. Оказа се, че тази нова технология се превърна в неминуем хит и завладя тотално света на мобилните технологии с голямата си функционалност. Тези твърдения са ясни на всеки един човек, но не всяка такава технология е толкова успешна и функционална. Именно поради тази причина трябва да знаете как да разпознаете качествените и функционални таблети и какво е важно да знаем за тях.  

В началото си таблетите бяха доста скъпо устройство, което не всеки човек можеше да си позволи, но днес прогресът им претърпя главоломно развитие, което пък от своя страна и пренасищане на пазара понижи драстично цената им. Така днес почти няма човек който да няма таблет, без значение за какво точно го ползва и колко точно функционален и скъп е той.

Един таблет може да видите че е използван за работа или просто за забавление. В по-големите градове има доста точки за безплатен интернет и ще може да сърфирате докато сте на кафе или в парка.

Голямо удобство са и всеки който притежава таблет ще ви го потвърди. В началото цените им бяха доста високи както всяка нова технология, но нещата вече се нормализираха и всеки с желание би могъл да си го позволи. Ще останете изумени какво ще получите на тази цена като технически параметри на едно такова малко устройство.

Снимки от аквичоп

 • аквичоп в габрово общината
 • Коментар: Часовниковата кула на Община Габрово, културният дом на заден план в лявата част на аквичоп снимката.
 • Хубав пейзаж
 • Коментар: Хубав пейзаж от аквичоп към връх Ботев
 • Хижа Рай и палатката ни за аквичоп
 • Коментар: Аквичоп на хижа Рай 23-24 юли 2011 година. Червената палатка е нашето аквичоп обежище :)
 • Сграда от аквичоп в Лерида
 • Коментар: Сграда от Лерида, която Акчиоп засне
 • Никополис ад Иструм_4
 • Коментар: Колона от Аквичоп до Никополис ад Иструм
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
Нагоре