За и против новите технологии

Дали от необходимост, полезност или само заради атрактивността, едно ново мобилно устройство може да се окаже най-добрата инвестиция.

В случай, че сте човек, който постоянно е на път, в случай, че сте бизнесмен и ви се налага нонстоп да имате връзка с интернет, то може би няма да си задавате въпроси от типа, защо ви е нужен добър и нов телефон.

Ако обаче, ползвате мобилното устройство само за разговори, много вероятно е цената от няколко стотачки да се стори изключително неразумна инвестиция.

Сама по себе си темата може да е много обхватна и въпреки това съществуват някои алтернативни причини, които могат да убедят или обратното всеки.

На първо време инвестицията в нови смартфони на добри цени е чудесна възможност, дори за хората, които не ползват толкова много допълнителните екстри.

Истината е, че технологиите не спират своя прогрес, за да предложат най-доброто и за да ни помагат непрестанно в ежедневието.

В наши дни всеки ползва Интернет. Най-малко заради нуждата да провери електронната поща, социалните мрежи и да получи свежа информация, за всичко, което го вълнува.

Предвид и факта, че през телефона всеки може да е на ясно  с новости и приложения за смартфони, програми за обработки на снимки и видео, хоби дейности, намиране на работа, програми за забавление, навигации и т.н.

Съвременните технологии улесняват в голяма степен живота ни, но имат и някои недостатъци. Много хора, които ежедневно работят пред компютъра не използват смартфона за връзка в интернет. Сърфирането им в този случай се обезсмисля. Въпреки това много от тях притежават подобни джаджи.

Друг е моментът, в който тези продукти могат да се окажат и най-добрата инвестиция. Те са изключително практични и удобни по време на дълги пътувания, докато сме далеч от дома и работното място. Самите размери и обемът им не отнемат много място, затова са лесни за пренасяне дори в дамска чанта или куфара.

Според не малко от проведените проучвания се оказва, че много хора се пристрастяват към смартфона или таблета. Обсебването за жалост засяга най-много младите хора и ги лишава от онова усещане да водят директна комуникация с човека срещу тях.

Тези статистики са в глобален мащаб и засягат не само тийнейджърите, но и много от работещите хора. Често това е и една от причините за непълна отдаденост на работата и некачествено изпълнение на задълженията.

Въпреки всичко, новите технологии в двадесет и първи век си казват думата. На база десетки съпоставки за ползи и негативи смартфоните са се превърнали в незаменима част от ежедневието ни. Те правят връзката ни със света навън и дори в най-отдалечената точка. Всички те доставят компактността, която всеки търси. Неограничените възможности на мобилния свят са онова, което носи логото на новото време.

Снимки от аквичоп

 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Аквичоп засне пчеличката Мая
 • Коментар: Аквичоп направи снимка на печличката Мая.
 • Аквичоп на Райското пръскало
 • Коментар: Аквичоп до хижа Рай. Зад мен е Райското пръскало. Това е най-високият водопад на балканите - 124 м.
 • реката-на-водопада_9
 • Коментар: Хотнишки водопад - реката преди водопада.
 • Аквичоп в Барселона_6
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - паметника на Колумб
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - Испания.
Нагоре