5 начина да получим трафик за сайтовете си

Ако искате да получите трафик към вашия сайт, трябва да изградите стратегия за получаването му. Не всичко се свежда до постове във форумите или публикации в социалните мрежи, но и тези два фактора не са за пренебрегване. В тази статия, ще ви дам пет начина да привлечете трафик към сайта си, така че да останете доволни, когато отворите Google Analytics или друг брояч, който използвате за целите си. Хайде сега да не губим време, а да започна със съветите си към вас:

Писане на статии - статиите са много важни, както за външната, така и за вътрешната оптимизация на сайта ви. Качественото и полезно съдържание, ще се индексира от търсачките, а посещенията няма да закъснеят. Гледайте текстовете да са над 400 думи и по възможност, да разкриват неща, които не се намират в мрежата. Пишете тематично съдържание обвързано със сайта ви, гледайте да не допускате елементарни правописни или пунктуационни грешки, за да не правите лошо впечатление.

Активност в социалните мрежи - споделяте съдържание от сайта ви в социалните мрежи: Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ и други. Хората обичат новостите още повече, когато пишете за нещо интересно. Старайте се да откривате теми свързани с нишата ви, които да зарадват читателите. Представете си, че сте репортер и имате задача да изготвите интересен материал, разликата тук се състои в тона, който е желателно, да бъде весел и оптимистичен.

Форуми - те винаги ще бъдат добър източник на трафик, особено ако знаете как да ги използвате. В случай, че имате развити форумни профили проблемът ви е нулев. Повечето администратори и модератори на форуми възприемат развития профил с много мнения и история, като авторитетен и няма да направят проблем за линка към сайта ви. Отделно можете да слагате и връзка към вас в подписа си.

Сателитни сайтове - сателитните сайтове на безплатни платформи тип ала wordpress.com или blogger понякога могат да бъдат идеален източник на трафик. Поддомейните на сателитките са авторитетни и се индексират бързо от търсещите машини и по-специално Google, ето защо не обръщайте гръб и на този вариант.

Платена онлайн реклама - при положение, че се интересувате от бърз и таргетиран трафик с цел продажби, то най-добрия метод си остава платената PPC реклама. Няма две мнения, че Google Adwords е най-доброто място за сайтовете ви, но разбира се съществуват и ред други предложения.

Това са петте основни начини да докарате трафик към сайт или блог. Естествено има и още опции от сорта на видео споделяне, гест блогинг, разпространение на безплатни онлайн книги и т.н. Каквото и да правите обаче, е хубаво да отделите достатъчно време, за да се усъвършенствате.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп напред към крайната цел
 • Коментар: Пейзажи от аквичоп до хижа Триглав. В началото на прехода, по коларски път тръгнахме, който води почти до крайната ни точка.
 • аквичоп в габрово изглед
 • Коментар: Изглед от Аквичоп в Габрово: Спортната зала, блоковете "Здравец" и "Дунав 1".
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - малко остана :-)
 • Камбанарията на Дряновски манастир
 • Коментар: Снимка от аквичоп на Дряновски манастир. На изображението е камбанарията, снимана от мостчето в задната част на манастира.
 • Аквичоп в Лерида - изглед
 • Коментар: Изглед от квартирата на Аквичоп в Лерида.
 • Фотоси от аквичоп до хижа триглав
 • Коментар: Снимки на елементи от аквичоп до хижа Триглав. Подножието на Кадемлийското пръскало. Всичко е мокро от разпръскващата се вода от водопада по-горе.
Нагоре