Няколко тактики за link building, които ще подпомогнат SEO оптимизацията ви

Link building-ът е една от основите, на които се изгражда успешната SEO оптимизация. Търсачките изискват от вас да имате висок авторитет, благодарение, на който да печелите външни връзки. Това е естественият начин за link building. Все пак не трябва да изключвате и варианта, при който вие подпомагате този процес на изграждане на външни връзки. Това ще направи търговската ви марка по-разпознаваема сред потребителите. Този процес се нарича link marketing. Това са тактики, които могат да се приложат в която и да е бизнес сфера и да се увенчаят с успех. SEO оптимизацията ви ще се подобри невероятно много.

Тактика No 1 – Създайте своя база данни от снимки и други визуализации

Тази тактика ще изисква от вас да отделите и пари за графичен дизайнер или професионален фотограф. Все пак помислете за авторите, които ще искат да използват вашите снимки. Това със сигурност ще са изтъкнати блогъри от вашата сфера на действие. По този начин вие можете да спечелите външни връзки за сайта си. Това ще подобри SEO оптимизацията на вашия сайт. Това важи и за всички видеа и всякакви други форми на изображение, които създавате и включвате в базата си данни.

Тактика No2 – Придобиване на остаряло съдържание

Има милиони материали в интернет. Голяма част от тях вече не са актуални, но те могат да помогнат на вашия процес по SEO оптимизация. Тези материали ще помогнат на линк билдинга ви. Има чудесен инструмент, който можете да използвате, за да не си губите времето да го правите ръчно. Това е Greenlane SEO's Outdated Content Finder. Можете да се свържете със собствениците на блога или сайта, за да ги попитате дали бихте могли да закупите началната им страница.

Тактика No3 - Мащабни интервюта

Правене на интервюта с популярни личности в дадена област е един от най-старите трикове за изграждане на връзки. Това е много полезен метод за уеб сайтове, които току-що започват. Много сайтове печелят полезни връзки, като по този начин подобряват SEO оптимизацията си.

Тактика No4 – Станете гост-автор

Изтъкнатите гост–автори бяха успешен метод за печелене на външни връзки и подобряване на SEO оптимизацията. Замислете се, обаче, че и обратната стратегия може да ви е много полезна. Вие можете да станете гост-автор в тези блогове. Това ще ви донесе наистина невероятни позитиви. Такава кампания е полезна за SEO оптимизацията и на двете страни.

Тактика No5 – Спечелете повече споделяния на съдържанието в Google+

Това е наистина много важна част от вашата линк билдинг стратегия. Причината за това е, че връзките в Google+ сa dofollow. За сравнение, това не е така в останалите социални мрежи като Facebook. Google+ e платформа за микроблогове, така че започнете блог, където да публикувате полезни и ценни материали. Те имат много висок потенциал да бъдат споделени от вашата аудитория. Колкото повече пъти бъдат споделени вашите материали, толкова повече връзки към сайта си ще получавате вие. Това ще се отрази добре на вашата SEO оптимизация. Освен това можете да помислите и за присъствие в друга платформа за микроблогове като Tumblr. Там връзките също са dofollow. Основната разлика е, че в Tumblr се набляга повече на визуалното съдържание.

Хората никога няма да престанат да задават въпроси. В ерата на информацията можете да използвате тяхното любопитство, за да подобрите своята SEO оптимизация.

Вие можете да намерите онлайн дискусии, където хората поставят своите питания. Тъй като никой не познава продуктите ви по-добре от вас, вие създавайте отговорите на тези въпроси. Възможностите ви са много, можете да ги включите в Q&A секцията на сайта си или да създадете рубрика, която отговаря на потребителски въпроси. Това ще ви помогне да създадете съдържание, което е полезно и съществено. Търсачките ще оценят високо този ход от SEO оптимизацията ви.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп в Барселона_15
 • Коментар: Пейзаж край морето от Аквичоп в Барселона
 • Сграда от аквичоп в Лерида
 • Коментар: Сграда от Лерида, която Акчиоп засне
 • Аквичоп пейзаж
 • Коментар: Пейзаж от аквичоп към хижа Рай.
 • аквичоп-хотница_8
 • Коментар: Хотнишки водопад - околностите на водопада, от високо.
 • аквичоп на етъра
 • Коментар: Стара сграда и жени практикуващи занаяти от аквичоп на "Етъра"
 • По пътя за Фарера
 • Коментар: По пътя за аквичоп във Фаррера.
Нагоре