Най-добрите опции за безплатни инструменти за изграждане на сайт

Инструментите за изграждане на сайтове са безспорно много популярна част от хостинг услугите в днешно време. Вероятно един от най-лесните начини да направите страница за себе си или за бизнеса си е да създадете Facebook страница или акаунт в някоя друга социална мрежа. Често обаче основните функции и опции за персонализиране на тези уеб страници са доста ограничени. Това е и причината мнозина да решат да си направят функционален сайт. Проблемът е, че не всички разполагат с достатъчно технически познания, за да си направят сайт чрез така наречените безплатни инструменти. Те предоставят лесен за използване интерфейс и много готови елементи за дизайн, които дават възможност да се създаде безплатен сайт за нула време. Това е и причината, подари която ще е добре да се научите да ги използвате.

Повечето неопитни интернет потребители предпочитат да използват инструменти за изграждане на сайт, в които съдържанието се показва на екрана по време на редактирането. Тези инструменти за изграждане на сайт често предоставят опцията drag-and-drop. Това звучи доста удобно, но сайтът ви никак няма да изглежда професионално и качествено.

Wix Free Website Builder

Wix е пълнофункционален Flash сайт строител. Тези инструменти могат да изградят и сайт на HTML5 основа. Тази система за изграждане на сайтове все повече се ориентира към HTML5 кода. Причината за това е, че търсачките харесват този код много повече отколкото Flash.

Wix предлага лесни за използване drag-and-drop функции. В тази система за инструменти ще можете да намерите 100 професионално проектирани и наистина красиви шаблона. Помислено е дори и за най-малките детайли във вашия сайт, включително стилове, цветове, текстове, фонове, бутони, възможности за персонализиране и т.н.

С Wix е напълно възможно да се изгради сайт, но това не е всичко. Също така ще можете да използвате и инструментите за създаване на мобилен сайт или Facebook страница. Те са изключително лесни за използване.

Все пак трябва да имате предвид, че системата за изграждане на сайтове не предлага възможност да създадете онлайн магазин. Освен това те не могат да ви предоставят безплатно домейн име. Тези две допълнения можете да получите, след като си купите техния премиум пакет.

Тази компания предлага и безплатна хостинг услуга. Те съхраняват вашия сайт на техните сървъри. Хостингът им включва наистина много услуги: настройване на домейн, закупен от Wix, настройване на домейн от други източници, прехвърляне вашият домейн в Wix, свързване на вашия собствен имейл.

По-напредналите потребители могат да изберат да използват една от така наречените системи за управление на съдържанието (CMS), като WordPress или Joomla. Те са много по-гъвкави по отношение на изграждането на уебсайт и търсачките наистина харесват техния код.

Biz.nf Hosting

Biz.nf Hosting осигурява безплатен хостинг на платформите WordPress и Joomla. Тази хостинг компания осигурява поддръжка на системите за управление на съдържанието. Този безплатен уебхостинг план, дава възможност да се изгради един блог или да се настроят безплатните WordPress и Joomla. Biz.nf предлага т.нар. традиционен безплатен хостинг. Доставчикът предоставя 250MB уеб пространство, което може да се използва за съхранение на файлове. Те поддържат и имейл акаунти, статистика за посетителите на сайта и т.н. Хостинг доставчикът ви дава достъп до редица инструменти за изграждане на безплатен сайт. В допълнение на това ще получите и кратко домейн име с възможност за .co.nf разширение. Това е една добра добавка за тези, които искат да направят първия си личен сайт и не искат да харчат пари.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп до скалите край Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм в село Янтра - скалите на отсрещният хълм.
 • От високо
 • Коментар: Аквичоп сред облаците, доста е високо. Smile
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Вътрешна градина
 • Коментар: Снимка от аквичоп в Лерида. - вътрешна градина на крепоста.
 • Сграда от аквичоп в Лерида
 • Коментар: Сграда от Лерида, която Акчиоп засне
 • аквичоп на Кадемлийско пръскало_4
 • Коментар: Водопада Кадемлийско пръскало в горната си част, от аквичоп в Стара планина. Изключително красив водопад.
Нагоре