С какво новите Apple лаптопи са по-добри

Доста хора се питат с какво популярните Apple лаптопи от реномиран онлайн магазин са по-добри от останалите. Факт е, че марката е много известна, но какви са предимствата на техните компютри. През последните години доста конкуренти произвеждат лаптопи, с не по-ниско качество и за потребителите става още по-трудно да решат на коя марка да се спрат. Различни експерти в бранша сравняват функциите, характеристиките и представянето на най-различни модели преносими компютри. Въз основа на подобни експерименти можем да посочим някои от водещите предимства на Apple пред останалите.


Всеизвестно е, че Apple бяха първите, които започнаха да използват алуминий при изработката на корпусите за своите лаптопи. Доказано е, че този тип дизайн е по-добър от традиционната пластмаса, тъй като придава допълнителна здравина и защита за любимите ви лаптопи от онлайн магазин. Освен това, използването на алуминий дава повече възможности, когато искаме да направим един лаптоп по-тънък. А от компанията явно се справят много добре, ако съдим по някои доста успешни модели, като например Macbook Air.


Може би за някои потребители, липсата на избор от цветове е минус, тъй като обикновено тези лаптопи са сребристи или бели. Ако се замислим е вгледаме внимателно, дизайнът е изключително стилен и модерен, а други цветове дори не биха подхождали на тези красиви джаджи. Всъщност, доста хора ги предпочитат заради дизайна, който придава неповторим стил на притежателите си.


Повечето лаптопи работят с двуядрени процесори, докато дори базовите модели Apple лаптопи от онлайн магазин са с процесори четвърто поколение. Ако погледнем малко по-скъпите модели, ще видим, че Apple предлагат много по-добра резолюция на дисплея. Някои конкурентни марки също правят качествени екрани, със същата или по-добра резолюция при еднаква големина на екрана. Това обаче явно става за сметка на други характеристики, тъй като лаптопите на Епъл се държат много по-добре при изпълнение на определени функции и приложения.


Тези компютри са съвместими със сравнително по-малко приложения и игри, тъй като са с операционна система X Lion. Въпреки това новите Apple лаптопи от онлайн магазин дават на потребителя един по-удобен интерфейс и навигация. Въпреки по-високите цени, продукта наистина си струва с оглед на множеството плюсове, които притежава.

Снимки от аквичоп

 • Красива зала
 • Коментар: Аквичоп в Истанбул и снимка на много красива зала в Долмабахче сарай.
 • Връх Ботев
 • Коментар: Снимка на връх Ботев от аквичоп до хижа Триглав. Снимката е направена от скалите над хижа Триглав от разходката до едноименият връх.
 • аквичоп в габрово изглед
 • Коментар: Още един аквичоп изглед от Габрово - Гарата. На заден план - телевизионата кула в местността "Градище".
 • Аквичоп до спортната зала
 • Коментар: Спортната зала в Габрово. Временен лунапарк, а сега кипи усилен ремонт на инфраструктурата до спорната зала. Не се препоръчва в мемнта аквичоп там.
 • Залез над Триглав
 • Коментар: Залез от аквичоп до хижа Триглав. Скоро и последните лъчи ще се скрият от хоризонта. Започва да се смрачава и застудява. Добре, че сме екипирани и подготвени...
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: По път за аквичоп във Фаррера
Нагоре