Ползата от прилагането на SEO оптимизиране на местно ниво

Работата на специализираните SEO компании се състои в това да предоставят местни SEO услуги. Задачата им е да направят анализ на бизнеса, да открият къде са проблемите в откриването му в интернет и да определят подходящия SEO пакет от стратегии, предназначени за подобряване на класирането на сайта в търсачката, докарването на повече трафик и съответно повече продажби. Нека разгледаме как тези стратегии работят за популяризиране на Вашия бизнес.


Публикуване на обяви в местни сайтове: Локалното SEO за разлика от обикновеното, използва местни сайтове, известни на хората от района, в който живеете, където се пускат обяви, насочващи посетителите към Вашия сайт с цел оптимизирането му на местно ниво.

SEO компанията, която сте избрали за Ваш партньор, изработва стратегии, които да помогнат за подобряване класирането на местния бизнес в подобни сайтове. Така клиентите, които търсят конкретни данни, свързани с Вашия бизнес по дадена ключова дума, лесно могат да открият цялата необходима им информацията, която се съхранява в тези сайтове-справочници и се появява като основен резултат в търсенето.


Засиленото онлайн присъствие и лесното откриване ще доведат все повече местни потребители до сайта Ви, което от своя страна ще популяризира Вашите продукти или услуги. Работа на SEO фирмата е да подбере само местните сайтове, които са упълномощени от Google за насърчаване на малкия бизнес.


Back linking: Местните SEO услуги включват изграждането на линкове към Вашия сайт. В съответствие с най-новата актуализация на Google Penguin, SEO доставчикът трябва да се погрижи за изграждането на обратни връзки към сайта Ви, като за тази цел използва надеждни сайтове, подходящи за Вашия бизнес. Сходността на тематиката е от решаващо значение, тъй като търсачките определят ключовите думи на базата на линковете.

Друг важен аспект е скоростта, с която се създават обратните връзки. SEO екипът трябва да строи тези линкове бавно и систематично, за да прилича това на естествен процес, иначе създаването на огромен брой линкове наведнъж ще се възприеме от Google като спам. Използват се и други тактики, като социални отметки, публикуване на коментари във форуми и статии в различни директории, както и други външни SEO дейности. За подобряване на резултатите се използват и различни варианти на ключовите думи, както и други стратегии.


Популяризиране в социалните мрежи: SEO експертите обикновено използват и метода за публикуване в социалните мрежи с цел по-ефективно оптимизиране на сайта. За да се постигне това, в популярните сайтове за социални контакти като Facebook, Twitter, Google+ и др., се изграждат бизнес профили, в които се публикуват обяви и съобщения, привличащи вниманието на местните потребители към сайта Ви. Когато харесат нещо, те от своя страна разпространяват съобщението с бутоните "Share" (Сподели) или "Like" (Харесай). Търсачките и в частност Google, показват резултатите от социалните мрежи, които са чудесен начин за привличане на по-голям трафик към сайта Ви.

Друг начин за популяризиране на сайта Ви е създаването на видеоклипове и снимки, които да се споделят в YouTube.


Местните SEO услуги, извършени от надеждна и опитна SEO компания като нашата, помагат в привличането на вниманието от страна на повече местни потребители към сайта Ви и спомагат за популярността на бизнеса Ви онлайн - нещо, което не всеки би могъл да постигне сам.

Снимки от аквичоп

 • Пейзаж сред облаците
 • Коментар: Аквичоп сред облаците - пейзаж
 • Фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красив фонтан от аквичоп в Тарега
 • Хижа Рай и палатката ни за аквичоп
 • Коментар: Аквичоп на хижа Рай 23-24 юли 2011 година. Червената палатка е нашето аквичоп обежище :)
 • Аквичоп по средата на прехода
 • Коментар: Някъде в ляво зад хълмовете остава и връх Ботев, но сме още ниско за да го видим. Пейзаж от аквичоп по пътя към хижа Триглав.
 • Аквичоп във Тарега - Пчеличката Мая
 • Коментар: Пчеличката Мая в цял ръст.
 • Желязната църква
 • Коментар: Снимка вътре в желязната църква в Истанбул, от аквичоп преди две години
Нагоре