Ползата от прилагането на SEO оптимизиране на местно ниво

Работата на специализираните SEO компании се състои в това да предоставят местни SEO услуги. Задачата им е да направят анализ на бизнеса, да открият къде са проблемите в откриването му в интернет и да определят подходящия SEO пакет от стратегии, предназначени за подобряване на класирането на сайта в търсачката, докарването на повече трафик и съответно повече продажби. Нека разгледаме как тези стратегии работят за популяризиране на Вашия бизнес.


Публикуване на обяви в местни сайтове: Локалното SEO за разлика от обикновеното, използва местни сайтове, известни на хората от района, в който живеете, където се пускат обяви, насочващи посетителите към Вашия сайт с цел оптимизирането му на местно ниво.

SEO компанията, която сте избрали за Ваш партньор, изработва стратегии, които да помогнат за подобряване класирането на местния бизнес в подобни сайтове. Така клиентите, които търсят конкретни данни, свързани с Вашия бизнес по дадена ключова дума, лесно могат да открият цялата необходима им информацията, която се съхранява в тези сайтове-справочници и се появява като основен резултат в търсенето.


Засиленото онлайн присъствие и лесното откриване ще доведат все повече местни потребители до сайта Ви, което от своя страна ще популяризира Вашите продукти или услуги. Работа на SEO фирмата е да подбере само местните сайтове, които са упълномощени от Google за насърчаване на малкия бизнес.


Back linking: Местните SEO услуги включват изграждането на линкове към Вашия сайт. В съответствие с най-новата актуализация на Google Penguin, SEO доставчикът трябва да се погрижи за изграждането на обратни връзки към сайта Ви, като за тази цел използва надеждни сайтове, подходящи за Вашия бизнес. Сходността на тематиката е от решаващо значение, тъй като търсачките определят ключовите думи на базата на линковете.

Друг важен аспект е скоростта, с която се създават обратните връзки. SEO екипът трябва да строи тези линкове бавно и систематично, за да прилича това на естествен процес, иначе създаването на огромен брой линкове наведнъж ще се възприеме от Google като спам. Използват се и други тактики, като социални отметки, публикуване на коментари във форуми и статии в различни директории, както и други външни SEO дейности. За подобряване на резултатите се използват и различни варианти на ключовите думи, както и други стратегии.


Популяризиране в социалните мрежи: SEO експертите обикновено използват и метода за публикуване в социалните мрежи с цел по-ефективно оптимизиране на сайта. За да се постигне това, в популярните сайтове за социални контакти като Facebook, Twitter, Google+ и др., се изграждат бизнес профили, в които се публикуват обяви и съобщения, привличащи вниманието на местните потребители към сайта Ви. Когато харесат нещо, те от своя страна разпространяват съобщението с бутоните "Share" (Сподели) или "Like" (Харесай). Търсачките и в частност Google, показват резултатите от социалните мрежи, които са чудесен начин за привличане на по-голям трафик към сайта Ви.

Друг начин за популяризиране на сайта Ви е създаването на видеоклипове и снимки, които да се споделят в YouTube.


Местните SEO услуги, извършени от надеждна и опитна SEO компания като СЕО ПАЛ, помагат в привличането на вниманието от страна на повече местни потребители към сайта Ви и спомагат за популярността на бизнеса Ви онлайн - нещо, което не всеки би могъл да постигне сам.

Снимки от аквичоп

 • Преход през скалите_6
 • Коментар: Преход през скалите от Хотнишки водопад. Част от екопътеката.
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - малко остана :-)
 • Аквичоп напред към крайната цел
 • Коментар: Пейзажи от аквичоп до хижа Триглав. В началото на прехода, по коларски път тръгнахме, който води почти до крайната ни точка.
 • Хижа Рай и палатката ни за аквичоп
 • Коментар: Аквичоп на хижа Рай 23-24 юли 2011 година. Червената палатка е нашето аквичоп обежище :)
 • Аквичоп в Барселона_6
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - паметника на Колумб
 • Още един кадър от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - последен кадър!
Нагоре