9 начина да изберем подходящ хостинг план за сайта си

Добре поддържаната хостинг услуга е в основата на всеки успешен уеб-сайт. Ако обаче сте начинаещ, избора на подходящ хостинг план често изглежда ненужно труден и объркващ. Ето 9 съвета, за да изберете най-добрия хостинг за сайта си:

 1. Изберете компания, която е в бизнеса от няколко години – Колкото по-дълго време една хостинг компания е предоставяла тази услуга, толкова повече може да и се доверите. Така ще сте сигурни, че хостинг доставчикът ви е надежден и ще продължи да поддържа инфраструктурата и за в бъдеще.
 2. Проверете доколкото можете дали инфраструктурата е надеждна – Ако е възможно попитайте хостинг доставчика за основна информация за инфраструктурата.
 3. Внимателно проверете цените – За да не се окаже, че дължите повече отколкото може да си позволите, много внимателно прегледайте цените на предлаганите хостинг планове. Понякога, компаниите таксуват допълнително за инсталация система за съдържание.
 4. Какви награди има хостинг компанията? – Най-лесния начина да определите дали дадена хостинг компания е надеждна е да проверите дали и какви точно награди е получавала фирмата. Имайте предвид, че ако наградите са на база на потребителски оценки е възможно гласуването да е манипулирано. Не се предоверявайте на сайтове за оценки на хостинг компании!
 5. Проверете поддръжката – За да сте сигурни, че ще може да извлечете най-доброто от хостинг услугата е нужно да проверите поддръжката. Колко време е нужно на компанията за да отговори на ваше запитване? Квалифициран ли е персоналът за това?
 6. Колко други клиента се обслужват от хостинг компанията – Имайте предвид, че когато използвате споделен хостинг, ресурсите са поделени между всички потребители на компанията.
 7. Изберете компания, която предлага поддръжка 24/7 – В днешно време всички хостинг компании предлагат 24/7 поддръжка, но все пак има изключения.
 8. Прочетете внимателно всички оценки на хостинг компанията – Почти всяка компания има както положителни, така и негативни оценки за своята услуга. Прочетете внимателно оценките на другите потребители преди да закупите хостинг услугата.
 9. Уверете се, че ще можете да си вземете парите обратно в срок ако не сте доволни – Повечето хостинг компании предлагат връщане на парите до 30 дни след закупуване на стоката. Ако компанията не предлага такава опция, повторете внимателно стъпка от 1 до 8 преди да закупите хостинг план.


След като спазите тези 9 съвета за избор на хостинг план, ще сте сигурни че избраната от вас услуга е достатъчно надеждна, за да осигури успех на сайта ви!

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп в Барселона_8
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - отново сграда
 • в-парка_21
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - в парка
 • Аквичоп на Хотнишки водопад_7
 • Коментар: Аквичоп на Хотнишки водопад - снимка от високо
 • ледник под Ботев връх
 • Коментар: Аквичоп до Ботев Връх. Ледник под върха, от тук се захранва Райското пръскало.
  Обърнете внимание на черната тениска с логото на Джумла! Wink
 • Красива зала
 • Коментар: Аквичоп в Истанбул и снимка на много красива зала в Долмабахче сарай.
 • Кану-каяк във Фарера
 • Коментар: снимка на кану-каяк от аквичоп във Фаррера
Нагоре