Изберете масивен паркет

Когато говорим за ремонти и най-добрата подова настилка, класиката винаги си остава най-ценена. Днес въпреки големия избор, който имаме и все по-голямото разнообразие от модели и краски подове, най-добрият и сигурен вариант си остава масивния паркет. Тук вариантите също не са малко, като днес един от най-предпочитаните е масивния дъбов паркет, който придава на дома ви наистина неповторимо излъчване и красота.

Хубавото на Масивен паркет 22мм Дъб Каберне совиньон е, че той не губи красотата и чара си с времето, защото при избледняване или надраскване само трябва да го изциклите и лакирате и ще стане отново като нов и ще ви радва още доста години. Предимството му се корени не само в красотата у, но и в това, че е екологично чист продукт, който внася в дома ви мека топлина и изящество.

Че кой не иска подът в дома му да е красив, топъл и да се съчетава идеално с интериора. Да, но това се оказва не толкова лесна задача с другите видове подови повърхности. За това решението е едно, то е за хората които знаят какво искат и ценят наистина качествата и предимствата на масивния дървен паркет. Големият недостатък на масивния дървен паркет е, че цената му е много висока и не всеки човек може да си го позволи.

Ако все още се колебаете е добре да се допитате до майстори, който ще ви насочат към правилния модел за помещението, което искате да промените коренно. Хубаво е да потърсите майстори и за полагането, защото при паркета е най-важна основата. Вижте моделите паркет Палисандър и Мербо (Мербау).

Главната разлика между паркетите е в тяхната дебелина. Колкото по-дебел е един паркет, толкова по-топъл е пода. Дървения под си е класика и такъв ще остане още доста години. Не се колебайте, заложете на масивен ламиниран паркет. Не може да се оплачете от недостиг на варианти, защото в днешно време има най-разнообразен цвят паркет.

Прегледайте хубавите варианти като масивен паркет 22мм Дъб Мерло, както и предложенията за Екзотичен паркет Афромозия, които са с уникални разцветки, които няма как да не грабнат вниманието ви. Изборът ви определено е много голям, защото можете да избирате не само между различни дървета, цветове, краски, но и самата форма на плоскостите и дебелината им.

За детската стая може да вземете цветен масивен паркет – разнообразието и тук е доста голямо. За хола може да закупите по-тъмен или светъл паркет с естествен цвят. Няма нищо по-хубаво от състарения дървен паркет, той придава автентичност и уют.

Масивен ламиниран паркет може да бъде поставен навсякъде. Спалня, детска стая, хол, дори и кухня. Има специални методи за почистване, както и препарати. Всичко това ще научите ако решите да закупите масивен ламиниран паркет.

Възможен вариант е закупуването на ламинат през интернет. Едно ново и иновативно решение което ще ви спести време, нерви и пари.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп на върха
 • Коментар: Аквичоп на върха, кратък аквичоп и обратно на долу.
 • Кратък аквичоп на път за Ботев
 • Коментар: Кратък Аквичоп, на път за Ботев връх
 • аквичоп-вир-на-хотница_11
 • Коментар: Хотнишки водопад - вир преди водопада, мост от екопътеката
 • Фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красив фонтан от аквичоп в Тарега
 • Райското пръскало
 • Коментар: Райското пръскало от Аквичоп ми до хижа Рай през месец юли 2011г.
 • Селце
 • Коментар: Селце на самият връх - от аквичоп във Фарера
Нагоре