Трикове за лесно боядисване на входни врати

Входните врати са подложени на голямо износване поради много причини. На първо място, често те са незащитени срещу всички атмосферни условия. Освен това, човешката дейност допринася за тяхното износване.

Пребоядисването на входните врати може да подобри външния им вид. Не по-малко важно е, че вероятно те ще станат по-устойчиви на атмосферните условия. Подмяната на врата често може да излезе по-голяма разход, отколкото бюджетът може да понесе. Именно това е причината, поради която повече собственици се насочват към това освежаване.

Входните врати са първото нещо, което създава впечатление в един дом. Именно поради тази причина, те трябва да имат много добър външен вид. Освен това, те са онова, което предпазва семейството от външния свят, заради което трябва да са сигурни.

Преди проекта

Осъществяването на проект за реновирането на входни врати за апартамент не е толкова трудна работа. Преди всичко трябва да се започне с добра подготовка, която включва набавянето на няколко продукти и инструменти. На първо място, всеки потребител, който иска обновена врата, трябва да намери комплект отвертки. Освен това, на разположение трябва да бъде и подходящ байц, който е предназначен за външна употреба. Хартиеното тиксо може да се използва за облепване на елементите от вратата, които не трябва да бъдат боядисани. Освен това, проектът може да наложи и използването на памучни кърпи, както и на четки или валяци. В този случай е добре да се изберат висококачествени чисти четки за боядисване.

Същинската работа

Преди започването на работата трябва да се облепят всички части на входните врати с предпазващи найлони. Това е проблем, който може да се разреши и с демонтирането на дръжката, бравата и т.н. Тази задача може да се изпълни успешно с помощта на отвертка. Всеки потребител може да избере по-лесния начин, според ситуацията, в която се намира.

Следващата стъпка в обновяването на входните врати се извършва по избор. Тук в употреба влиза шкурка. Тя се използва на места, където има петна или грапавини, които нарушават гладката повърхност на врата. След приключването на работата с шкурката може да се използва кърпа, напоена със спирт. Това едновременно ще почисти повърхността от финия прах и ще изчисти. Потребителите трябва да се уверят, че повърхността на входните врати е абсолютно гладка.

Боята се разбърква, според указанията, които са отпечатани на опаковката от производителя. На пазара има голямо разнообразие от бои, които имат различни инструкции за употреба. Именно това е причината стъпките, които са посочени на опаковката, да се спазват дословно. Това ще направи боята на входните врати равномерна и красива.

Потопете четката в боята за входните врати, която е разбъркана по предписанията на производителя. Това може да е процес, който изисква време. От друга страна, потребителите трябва да внимават да не остават следи от четката. След нанасянето на първия слой боя се налага входните врати да бъдат оставени да изсъхнат. Периодът от време зависи от вида на боята. Вероятно това е информация, която може да бъде открита на опаковката. При необходимост и в зависимост от вкуса на потребителя може да се нанесе втори слой от боята. Стъпките в този случай са идентични. В заключение, входните врати трябва да се монтират отново на местата си.

Ако желаете да подсигурите апартамента си с нова входна врата, разгледате сайта за врати.

Снимки от аквичоп

 • Желязната църква
 • Коментар: Снимка вътре в желязната църква в Истанбул, от аквичоп преди две години
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - съвкупност от красота и емоция.
 • Дряновският манастир от високо
 • Коментар: Снимка на дряновския манастир от аквичоп до там и обратно. Снимката е направена от екопътеката, която минава по скалите над манастира.
 • Червени боровинки
 • Коментар: Червени боровинки - снимка по време на аквичоп до хижа Триглав в близост до водопада Кадемлийско пръскало.
 • Магическите фонтани от аквичоп
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - жълти и зелени светлени обливат бликащата вода.
 • дървен мост от аквичоп
 • Коментар: Екопътека "Видимското пръскало". Дървен мост към водопада.
Нагоре