Добрите матраци означават добро здраве

Сънят е много важен за здравето и доброто самочувствие на човека, а това зависи и от добрите матраци. В днешното забързано и динамично време хората са подложени на целодневен стрес. Затова е добре умората, натрупана през деня, да се компенсира с качествен сън. През последните години много изследвания сочат, че добрият сън зависи не само от това дали просто ни се спи, но и от качеството на леглото, което ползваме за сън.

Днес качеството на съня се свързва с качеството на нашите матраци. На специализирания пазар има много фирми – производители на матраци. Понякога в магазините разнообразието от матраци е толкова голямо, че е трудно да се направи най-удачния избор. Предлагат се матраци за възрастни, матраци за деца, матраци за спални или матраци за единични легла. Технологиите непрекъснато се усъвършенстват във всяка една област. През последните години технологиите за изработване на качествени матраци станаха особено иновативни. Дунапреновите матраци с вертикални пружини отдавна остаряха и са демоде.

Днес в магазините могат да се намерят матраци от високо качество и изработени от модерни материали. Първата грижа на всеки производител на матраци е удоволствието от съня. С хубавите матраци сънят трябва да бъде не просто една циклично повтаряща се физиологична необходимост, но и удоволствие. Затова повечето видове матраци днес предлагат изключителни качества, които биха задоволили и най-претенциозния клиент - http://matraci-simeonov.com

Например детските матраци са по-тънки и ергономични, така че да не позволяват по време на сън детето да получи гръбначни изкривявания. За тези матраци няма неудобна поза. Материалите са от полиуретанова пяна или силикон и имат свойството да поемат всяка извивка от човешкото тяло като доставят максимален комфорт. Възрастните вече могат да бъдат спокойни, че сутрин няма да се събудят с изтръпнали и схванати крайници. Човек може да се върти както си иска в леглото, да заеме каквато си иска поза по време на сън, но това няма да увреди тялото. Досадното скърцане на старите пружинни матраци е отдавна в миналото. С новите силиконови матраци човек потъва в неповторимо блаженство и може да се отдаде на прекрасни сънища. Повечето матраци напоследък са толкова популярни, че тяхната реклама заема съществен дял от рекламата на стоки за дома по телевизиите. Често пъти можем да видим на екрана известни личности, които ентусиазирано обясняват предимствата на модерния и качествен матрак. Сред рекламите има наистина добри и оригинални попадения. Но всеки клиент когато посети магазин за обзавеждане на спалнята може сам да се увери в качествата на рекламираните матраци. Обикновено се предоставя възможност клиентът да пробва на място матрака който си е харесал, да се излегне на него и да го почувства. Оказва се, че бизнесът с производство и продажба на матраци е проспериращ днес.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп от Габрово
 • Коментар: Аквичо на изхода за Севлиево
 • Аквичоп в национален парк Централен Балкан
 • Коментар: Правим си заслужен аквичоп, понеже вече сме на територията на национален парк "Централен Балкан". Красивите гледки следват една след друга. Фотографа прегрява, но спомените остават ;)
 • Учение с въжета
 • Коментар: Учение с въжета и катерене по време на аквичоп. В друга част на района около Дряновски манастир се провеждаше учение и на други хора за провеждане на път с въжета по скалите.
 • аквичоп на Кадемлийско пръскало_4
 • Коментар: Водопада Кадемлийско пръскало в горната си част, от аквичоп в Стара планина. Изключително красив водопад.
 • аквичоп до библиотеката
 • Коментар: "Зимна приказка" пред библиотеката в Габрово - зимен аквичоп
 • Под Ботев
 • Коментар: Точно под Ботев връх. Предстои ни заслужен аквичоп.
Нагоре