Почистващи препарати и продукти на едро

Идеалната помощ домакинята може да намери в продуктите на Tork.

Има ли нещо по-хубаво от това да живееш в чист и подреден дом? Няма по-приятна гледка от дом, светещ от чистота. Но това не се постига с магическа пръчка, нито пък с многобройни препарати. Почистващите препарати на Tork са достатъчни, за да заблести твоят дом.

Чистият дом е този, който няма мърсотии по пода, а идеалният дом е този, в който няма микроби. Само една крачка е нужна, за да превърнете чистият дом в идеален и тази крачка са почистващите продукти на Tork.

Почистващите препарати и продукти на световната марка Tork не само премахват мърсотиите от най-трудно достъпните места, но и убиват всички микроби, за които дори не знаем

Създайте си истинско удобство в кухнята, докато готвите със кухненска кърпа Tork. Тя може да се използва за подсушаване на ръце, на повърхности и дори на хранителни продукти.

Всички знаем колко е важна хигиената за здравето на детето. Много от нас използват обикновени сапуни, но те пренасят микробите от ръка на ръка. Tork ви предлага по-добро решение с продукти за баня, които ще запазят здравето на вашето семейство.

Продуктите на Tork са с най-високо качество и са подходящи не само за дома, но и за болници. Всички знаем, че хигиената в клиники и болници е изключително важна, и затова най-подходящи са продуктите на Tork.

Висококачествените продукти на Tork ще осигурят безупречна чистота за вашия ресторант. Вече няма да се притеснявате от микроби или малки вредители, защото почистващите препарати на Tork ще ги държи далеч.

Ако държите на чистотата и хигиената във вашия офис, можете да бъдете напълно сигурни и спокойни. Професионалните почистващи препарати на Tork и дозаторите ще осигурят перфектна среда във офиса ви.

Толкова ефикасни и безупречни продуктите на Tork са предпочитани от много домакини. Днес хиляди хора вече заместиха обикновения сапун с дозатори за течен сапун на Tork.

Здравето на децата е много крехко и се нуждае от допълнителни грижи. Децата трябва да растат в среда без мърсотии и без микроби, за което може да се погрижи световноизвестната марка Tork.

Всеки един продукт и препарат за почистване с марката Tork ви гарантира безупречна чистота и професионално почистване. Независимо дали използвате продуктите за дома си или за ресторанта си винаги получавате безупречен резултат.

За да бъдат доволни клиентите от обслужването във вашия хотел, вие трябва да им предоставите комфорт, спокойствие и удобство. Всичко това можете да постигнете само и единствено с кърпите за лице на Tork. Те са меки като коприна – усещане, което всеки търси.

Освен почистващи препарати и кърпи за лице, марката Tork ви предлага качествени дозатори за тоалетна хартия. Освен че се използват лесно, те са елегантни и стилни, напълно подходящи и за най-изтънчения хотел.

Tork е марка, призната в целия свят, а продуктите й се използват от най-елитните хотели и най-добрите ресторанти. Доверете се и вие на Tork.

Снимки от аквичоп

 • Кану-каяк във Фарера
 • Коментар: снимка на кану-каяк от аквичоп във Фаррера
 • Аквичоп в Барселона_5
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - по време на празника на града.
 • Аквичоп на върха
 • Коментар: Аквичоп на върха, кратък аквичоп и обратно на долу.
 • Вътре в Долмабахче сарай
 • Коментар: Снимка от Аквичоп в Истанбул, представлява вътрешно стълбище в Долмабахче сарай.
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона променят цветовете си и силата на струята под съпровода на музика.
 • Лерида от високо
 • Коментар: Изглед от аквичоп. Лерида от високо, в далечината се вижда гарата.
Нагоре