10 ценни съвета за създаване на луксозен интериор

Голяма част от градовете в Съединените Американски Щати са съставени от сходни жилищни квартали, които се състоят от идентични домове. Известно е, че всеки дом напомня да собственика си и ние знаем че голяма част от нас се стремят интериора им да е уникален и да придава усещането за охолство. Ние всички искаме да имаме домове, които да внушават, че са от някое професионално списание за интериорен дизайн, но често ни липсват средства за да постигнем това. Живеейки в дом, който изглежда луксозно, всъщност не е толкова недостъпно. Всеки може да има такъв тип жилище с помощта на няколко основни стъпки.

1.Корнизи

Пространствата, в които не са използвани корнизи имат тенденция да изглеждат недовършени. С цената на много малко средства, вие можете да оформите корнизи тавана и по този начин на придадете изтънченост на вашето жилищно пространство. Когато избиране корнизите избирайте по-широки за по-голямо визуално въздействие.

2.Цветове

Едно от най-трудните решения по всяко време може да бъде избирането на цветовете, в които да се боядисат различните пространства от интериора. Изборът както на чисто бяло, така и на неутрални тонове ще придаде усещането за изтънченост и охолство в дома ви. Боядисването на стените в неутрални цветове би ви позволило да използвате различни цветови акценти според различните сезони. Друг лесен трик, който наистина внася усещането за лукс, е да боядисате интериорните си врати в черен цвят. Това определено ще придаде на пространството скъпо усещане, но не трябва да забравяте да вмъкнете и други черни аксесоари в интериора.

3.Възглавници

Възглавниците са винаги страхотен аксесоар за вашия диван, кресло или огромен стол. Запомнете обаче, че колекция, закупена от малък магазин, се възприема по друг начин и крещи неоригиналност и пестеливост. Първо, те не са достатъчно големи за да въздействат подобаващо и второ, твърде малки са за да влязат реално в полза. Така, че игнорирайте 30 – 45- сантиметрови възглавници, които може да закупите от местния магазин до вас. Изберете вместо това по-големи 56-сантиметрови калъфки и в тях вкарайте 60-сантиметрови възглавници. Меките възглавници предлагат това луксозно усещане, към което именно се стремите и вие.

Следва продължение на статията...

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп в национален парк Централен Балкан
 • Коментар: Правим си заслужен аквичоп, понеже вече сме на територията на национален парк "Централен Балкан". Красивите гледки следват една след друга. Фотографа прегрява, но спомените остават ;)
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Сред облаците
 • Коментар: Аквичоп сред облаците
 • Контузен след аквичоп
 • Коментар: На снимката контузен след злополучен аквичоп. Всъщност това е само учение, и докато ги гледахме, останах с впечатление, че много се забавляваха. :)
 • Спасяване след аквичоп
 • Коментар: Учение по спасяване след злополучен аквичоп. Пред пещерата Бачо Киро до дряновки манастир се натъкнахме на учение.
 • Жена спасител по време на аквичоп
 • Коментар: Дори и жени имаше на учението по спасяване след нещастен случай от аквичоп. Много са добри тези!
Нагоре