Подаръци за дипломиране – 4 уникални идеи

Завършване - без значение дали става въпрос за детската градина, гимназия, колеж, медицински университет или юридически – това е важен и запомнящ се момент в живота на човек и трябва да получи специално отношение.

Предизвикателството за членовете от семейството или приятелите е да измислят идея за подарък, която е уникална, креативна и персонализирана за завършващият. Имайки предвид широкия избор от идеи за подаръци, откриването на наистина уникален подарък може да се окаже доста трудна задача.

Тези 4 идеи не само са запомнящи се, но също така са уникални и креативни, и дори могат да бъдат персонализирани.

Креативна идея за подарък при завършване: Албум

Разбира се има и по-лесен вариант – може да купите просто часовник, някакво бижу или рамка за снимки... Или може да заложите на креативността си и да подарите нещо наистина забележително и запомнящо се. Албум, в който има снимки на най-запомнящите се моменти от училищните години, снимки на приятели и всички забавни и весели моменти – събрани заедно в албум в хронологичен ред. Този подарък ще бъде като пътуване във времето, пробуждайки много хубави спомени от изминалите години.

Ръчно изработена кошница за подаръци

Ръчно изработен в никакъв случай не означава нещо евтино и проява на лош вкус. Точно обратното, това означава нещо уникално, практично, подарък с вложена мисъл за дадения човек. Един такъв прекрасен подарък е кошница за подаръци, пълна с най-различни лакомства и сладкиши. Това е един чудесен подарък, защото може да слагате в нея каквито си искате и най-различни сладки, а и да си кажем истината, това си е една уникална идея. Освен това, ако подарявате такъв подарък на абитуриент например, на кошницата може да поставите надпис „Вечер за четене” и в нея да поставите неговите/нейните любими снаксове, вафлички, бонбони. Или пък дори напитки – кафе, чай, енергийни напитки... Каквото и да решите за подарък, който ръчно да изработите, бъдете сигурни, че той ще бъде уникален, запомнящ се и персонализиран, защото е създаден от Вас!

Фото книга с послания

Хубавото при персонализирането на подарък за завършване е това, че такъв подарък е един на милион и той е създаден специално за дадения човек. С този албум партито по случай завършването е документирано в снимки и ръчно написани послания от семейство и приятели. Тези персонализирани албуми за спомени за изключително популярни тъй като в тях се поставят моментални снимки, тоест снимките се правят и са готови на момента, и веднага могат да бъдат поставени в албума.

Поставете вашия любим завършващ на корица на списание!

За една наистина уникална и забавна идея за подарък поставете негова/нейна снимка на корицата на списание и „публично” обявете техните постижения и успехи. Това е един чудесен начин да добавите напълно персонализирана информация към подарък, който определено ще се открои от всичко друго. В интернет има сайтове, които предлагат и създават професионално направена корица за вас. Една корица на списание с лика на вашия завършващ приятел или роднина, е прекрасна и уникална идея за подарък по случай този повод.

Този албум се казва „Adesso”. Неговата създателка Лесли Матос помага на хората по целия свят да „уловят” най-важните моменти в живота. Нейният албум за моментни снимки е перфектен подарък по случай дипломиране и всякакъв вид завършване. С него спомените остават за години напред, не само в снимки, но и в думи.

Ако все още не сте избрали правилният подарък, можете да видите още уникални и интересни предложения в сайта.

Снимки от аквичоп

 • Хижа Рай под нас
 • Коментар: хижа Рай, погледната от основата на Райското пръскало. Отнема 30 минути да се качиш до там - но си заслужава
 • Скарата не прави никакъв аквичоп
 • Коментар: Еменски каньон - никакъв аквичоп за скарата :)
 • Вътре в Долмабахче сарай
 • Коментар: Снимка от Аквичоп в Истанбул, представлява вътрешно стълбище в Долмабахче сарай.
 • Църквата в село Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм. Църквата в с. Янтра
 • Фарера - Испания
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - по реката с лодка.
 • Аквичоп до Тарагона - кеят
 • Коментар: Аквичоп в Тарагона - кеят
Нагоре