Икономични климатици за дома

Безспорен факт е, че една от най-качествените марки климатици на пазара днес са Daikin, който се е доказал във времето. Това е заради голямата му функционалност и удобство, което предоставя на притежателите си.

Всички знаем основните предимства на климатиците, как ни спестяват нерви, време и физически труд и как поддържат една постоянна температура в дадено помещение, която можем да регулираме както ни харесва. Това наистина са доста известни факти, но тук искаме да подчертаем няколко причини поради които е добре да се доверите на въпросната марка и по-конкретно защо да си купите DAIKIN AR50EUXP EMURA за дома.

Както казахме, с него ще имате пълен контрол над температурата в дома си, забравяте за мъкнене на дърва, опушване и какво ли още не. Отоплението на апартамент с икономичен климатик е лесно. С този модел освен всичко друго ще спестите и доста средства, защото е супер икономичен от към разход на енергия. Така на практика климатикът като цяло се оказва доста полезен и уникален уред, който ви спестява време, нерви, проблеми и доста пари.

Специално тази марка е направена да филтрира въздуха в помещението в което е монтиран, дава ни уникално удобство и комфорт при спане, релаксиране, дишаме по-леко и лесно и ни помага да се преборим с някои алергени, защото филтрите му пречистват до съвършенство въздуха. Daikin освен всичко друго е и с енергиен клас А, което означава, че е наистина икономичен и няма сметката ви за ток да скочи до небето.

Съветваме ви да видите офертите за климатици, защото сега има много промоции и наистина можете да се сдобиете с голямо удобство на доста по-ниска цена. Вижте уникалните предложения в този онлайн магазин, който е специализиран в продажбата на климатична техника. Вижте и офертата за Daikin FTX25JV/RX25JV SIESTA, който е също много качествен и функционален, като спецификите му можете да научите от консултантите ни.

 Наша препоръка преди да посетите магазин за климатици, да научите всичко най-важно за тази техника. Голямото разнообразие, марки, модели и технически характеристики, прави избора още по-труден. Сега ще ви дадем няколко насоки над които да мислите.

Най-важното и затова го записваме първо - големината на помещенията – колкото по-голямо е помещението което ще отоплявате, толкова по-мощен климатик е нужен и обратното.

Съществува специална формула с помощта на която бива изчислявана нужната мощност на климатика. Тя взима предвид обема на помещението. А той се пресмята изключително лесно - умножават се дължините на трите пространства – дължина на стаята, широчина и височина. От изключителна важност е да знаете кубатурата на помещението, защото често стават грешки когато се мери на око.

Друго важно което е необходимо да предвидите за вашия дом - топлоизолация или така наречена санировка. Полагане на топлоизолация и подмяна на старата дограма с качествена нова. Доказано е, че тази инвестицията за която говорехме е много изгодна и може само да спечелите.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп в Лерида - паметник с цигара
 • Коментар: Паметник с цигара в уста, от акчиопа в Лерида
 • аквичоп до библиотеката
 • Коментар: "Зимна приказка" пред библиотеката в Габрово - зимен аквичоп
 • Аквичоп до входа на крепоста
 • Коментар: Входа на крепостта, сега е вход за музеят.
 • Аквичоп на Еменски каньон
 • Коментар: Еменски каньон. Нашият пикник.
 • Гастролиращи актьори
 • Коментар: Гастролиращи актьори от аквичоп в Тарега
 • НАГ Габрово
 • Коментар: Аквичоп в Габрово - Национална Априловска Гимназия.
Нагоре