Как се избират резервни батерии за UPS акумулаторите

UPS акумулаторите са устройства, които могат да бъдат много полезни при аварийно спиране на тока. Те имат захранени батерии, които съхраняват електрическия заряд. Устройството е в състояние да отдава електроенергия, когато бъде свързано с друг уред. В случай, че аварийното състояние на мрежата бъде по-дълго от очакваното, можете да се снабдите с допълнителен чифт батерии, които да ви подсигурят за известен период от време.

Тези аварийни батерии имат малко по-различни функции от обикновените, които използват UPS акумулаторите. Тези батерии обикновено нямат защита от пренатоварване.

Възможният избор

Изборът на подходящо непрекъсваемо захранване гарантира захранване за вашата апаратура, което може да продължи с часове. Това време може да е достатъчно, за да архивирате файловете на компютъра си и да го изключите безопасно, например. В такава ситуация трябва да знаете общите минимални и максимални натоварвания на UPS акумулаторите. Това е необходимо, защото те трябва да отговарят на определени изисквания на захранването. С помощта на инструкциите, приложени от производителите, можете да разберете кои батерии за аварийно захранване ще отговорят най-добре на вашите нужди.

Първоначални инструкции

Намерете книгата с инструкции, която е предоставена от потребителите на UPS акумулаторите. В случай, че нямате достъп до нея, можете да посетите страницата, в която се публикуват "Product Selector Guides". Резултатите от това търсене могат да бъдат за определена продуктова линия. Освен това вие сте в състояние да използвате опцията за търсене, за да въведете информация и да генерирате на списък на спецификациите за UPS акумулаторите, които да съответстват на вашата система.

Необходими изчисления

В тази ситуация вие трябва да знаете стойностите на основните параметри на вашите UPS акумулатори. Търсенето ще изисква от вас да въведете мощността и съпротивлението на устройството. В случай, че не ги знаете, винаги можете да ги намерите онлайн. Изчислете какви са изискванията за мощност за всяка от батериите на UPS акумулаторите. Това ще ви даде общата мощност, която имат уредите.

Изчислете минималното време, което се изисква от вас, за да заредите аварийните батерии. Това може да се превърне в голямо предимство в случай на спиране на тока. Въведете стойността в следващото поле. Винаги съобразявайте мерните единици, иначе търсенето на батерии за UPS акумулаторите ще се окаже напразно.

Въведете максималната продължителност на времето, за което батериите могат да поддържат уреда включен. Така ще знаете кога точно да включите аварийното захранване на устройството.

Списък с резултати

Изберете града или страната, където ще се използва резервната батерия за UPS акумулаторите в следващото поле. Това ще гарантира, че UPS батериите ще имат правилното напрежение, което е необходимо за работата на устройството.

Натиснете бутона " Намери" и имайте предвид, че търсенето на съвпадения може да отнеме няколко секунди. След това погледнете в спецификациите на устройствата, които ви се представят в списъка с резултати. Тези параметри могат да бъдат използвани за намиране на други марки и модели батерии, които се използват за аварийно захранване на UPS акумулатори. Освен това всеки потребител, който използва този вид търсене, може да добие и добра представа за цената на устройствата. Така ще бъде в състояние да избере UPS акумулатори, които са подходящи за изискванията и бюджет, с който разполага.

Снимки от аквичоп

 • Снимка на фонтан
 • Коментар: Снимка на фонтан в Долмабахче сайра, по време на аквичоп в Турция.
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Светлинна феерия от магическите фонтани по време на аквичоп в Барселона.
 • сграда_24
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - още една от известните сгради
 • Изглед над хижа Рай
 • Коментар: хижа Рай далече под нас, на път за Аквичоп до Ботев връх.
 • Аквичоп на Хотнишки водопад_7
 • Коментар: Аквичоп на Хотнишки водопад - снимка от високо
 • Водопада на Еменски каньон
 • Коментар: Водопада на Еменски каньон от аквичоп там.
Нагоре