Маркови парфюми - видове и характеристики

Днешните маркови парфюми притежават различни характеристики, отличаващи ги от останалите. Притежават качества, които ги отличават от тези аромати, които не са маркови. Те се различават по това, че са приятни на мирис, ненатрапчиви и че са по-трайни. Важно е, че те могат да издържат три пъти повече от всички останали парфюми. Широко разпространено е схващането, че когато цената им е „солена”, но това е мит, защото може да си купите маркови парфюми на достъпна цена.

Доказателство за това е продуктовата гама на различни марки, която предлага онлайн магазина, при това на нормални, достъпни цени. Има различни видове маркови парфюми. В зависимост от предпочитанията, може да изберете такива, които имат лек, деликатен аромат, предназначени за ежедневието, или пък такива които са по-тежки, подходящи за вечерни поводи.

Различните видове се характеризират с различен, специфичен аромат и трайност. Интересно е, че след тяхното нанасяне, те преминават през три етапа на ухание- първоначално, основно и остатъчно. Характерно е, че в началото ароматът е по-силен и едва след десетата минута може да бъде усетен същинския аромат. А едва няколко часа по-късно той може да промени своите ароматни качества и да придобие по-различен, остатъчен аромат. Трайността на качествените маркови парфюми е по-дълга. В зависимост от модела, той може да притежава трайност около 15-20 часа. Любопитно е, че някои хора се подвеждат, че след като не усещат аромата, на парфюма, който са нанесли, значи той е некачествен, дори фалшив. Това е заблуда, защото ежедневното използване води до привикване на обонянието с аромата. Поради причината, че бързо привикваме към ароматите е хубаво на определен период от време да подновяваме своята тоалетка с нови, маркови парфюми. Използването им създава усещане за доза свежест и комфорт, но разбира се, използването им трябва да бъде внимателно, за да не се получи обратен ефект-ароматът трябва да бъде деликатен, а не натрапчив.

Има различни видове съставки, от които са направени марковите парфюми. Може да изберете такива, които са с аромат на цитрусови плодове, цветни, горски и мускусни. Съобразете парфюма с вашия характер, навици и стайлинг. Разгледайте палитрата от маркови парфюми и изберете този, който най- добре акцентира върху вашата индивидуалност.

Днес има толкова много видове парфюми и в това море от предложения ни е трудно да се ориентираме. Ако и вие попадате в тази категория, може да разгледате онлайн магазина ни, където ще откриете качествени маркови парфюми, при това на добра цена. Може да избирате сред множество световноизвестни марки като BVLGARI, CACHAREL, CALVIN KLEIN, CHANEL, DOLCE & GABBANA, EMPORIO ARMANI и много други модели. Попадайки в този онлайн магазин ще се озовете в царството на качествените, маркови парфюми. Ако искате качество, при това на добра цена- доверете се, защото те се отличават с опияняващи аромати, луксозни кутийки и шишенца и трайност.

Снимки от аквичоп

 • Фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красив фонтан от аквичоп в Тарега
 • По пътя за Фарера
 • Коментар: По пътя за аквичоп във Фаррера.
 • аквичоп на Кадемлийско пръскало_2
 • Коментар: Аквичоп на Водопада Кадемлийско пръскало. Слънцето преваля и скоро ще се скрие в посока връх Ботев.
 • Аквичоп в Лерида - паметника в мен и до мен
 • Коментар: Два "паметника" от Акчиоп в Лерида
 • Аквичоп до хижа рай
 • Коментар: 23.07.2011 година - на път за хижа Рай
 • Бапското пръскало от аквичоп до Триглав
 • Коментар: Пейзаж от пътят ни до хижа Триглав. В дълечината, едва забележим, е водопада "Бапско пръскало".
Нагоре