В търсене на най-доброто лепило за плочки

Колко пъти ви се случвало да намерите най-доброто лепило за плочки в първия магазин, който посетите? Навярно никога. А колко пъти ви се е налагало да губите часове от ценното си време в безкрайни обиколки и търсене по магазините? Признайте си, че много често ви се е случвало.

Знаете ли кое е най-доброто лепило и какви свойства трябва да притежава? Истината е, че само строителен специалист може да го избере сред десетките видове, предлагани на пазара.

Но дори да не сте специалисти в тази област, е добре да знаете как да изберете най-добрите строителни продукти. Разбира се, винаги можете да разчитате на продавачите за съвет, но колко от тях наистина знаят кое е е най-доброто за вас?

Качественото лепило трябва да притежава свойства като еластичност и устойчивост на мухъл и плесен. Друго много важно качество, което различава обикновеното от качественото лепило за плочки, е свойството да не абсорбира влага. Ако искате да избегнете подобни проблеми в банята или кухнята, е добре да обърнете специално внимание на това свойство.

Повечето видове от предлаганото днес на пазара лепило са с високо качество и гарантират безпроблемно и здраво залепване на плочките. Полезно е да знаете, че доброто лепило за плочки също така предпазва банята ви от мухъл и влага.

Само една обиколка по магазините ви е достатъчна, за да се уверите колко различни видове се предлагат. Основните варианти на този важен строителен продукт се делят според предназначението им, което прави избора ви малко по-лесен.

Във всеки един магазин можете да откриете различни видове строителни материали – специално използвани за външно поставяне на плочки или пък предназначени за вътрешно приложение. Също така можете да намерите различни видове лепило за плочки според типа на плочките, които ще лепите. Така например можете да закупите лепило за фаянс или специално за гранитогрес.

За да направят работата на специалистите по-лесна, производителите непрекъснато усъвършенстват съставките на различните видове строителни материали. Чрез използването на много различни добавки производителите създават напълно усъвършенствани продукти.

Когато купувате този продукт, е важно да имате предвид основата, върху която ще лепите. Много често различните повърхности изискват различен вид лепило за плочки.

Друг много важен фактор при избора на подходящ продукт за работа са видът и размерът на плочките. Неподходящият продукт за работа може да донесе нежелани проблеми.

Освен че ще направи работата по-лесна, доброто лепило за плочки може да ви спести и време, ако изберете най-подходящото за вас - http://www.boro-bg.com/lepilo-za-plochki

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп в Лерида библиотеката
 • Коментар: Аквичоп в библиотеката, дори се виждам малко и аз :)
 • педрерата_27
 • Коментар: Педрерата, или каменната сграда на Антонио Гауди от Аквичоп в Барселона
 • Аквичоп в Барселона_7
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - сграда на пристанището
 • Паметник от Аквичоп в Лерида
 • Коментар: Акчиоп в Лерида - отново паметника - в профил :)
 • Еменски каньон - водопада
 • Коментар: Еменски каньон - водопада
 • Катерачи
 • Коментар: Учение на катерачи по време на аквичоп. Близак план на катерачите. А някои само си висят май ;)
Нагоре