Търсенето и предлагането на мъжки парфюми претърпя огромна промяна

Някога, не толкова отдавна – преди няколко десетилетия, по-силната половина от човечеството сякаш леко отбягваше така наречените мъжки парфюми. Дори, срещнеше ли ги по рафтове или под мишниците на събратя, правеше леко гнуслива физиономия. Един вид, що за лигавост, мъжът не трябва ли да мирише на пот, коне и тютюн? И поради този факт пазарният термин търсене си стоеше все долу в ниското. А покрай него и пазарният термин предлагане не бележеше кой знае какви успехи.

Но... С годините се оказа, че не било така – мъжът не трябвало да мирише на породисти жребци и на кисела пот, а на качествени мъжки парфюми. Ще кажете – дошъл е акълът на по-силната половина от човечеството. Така ли мислите?

Нищо подобно. Никакъв акъл не му е идвал. Просто другата – по-добрата половина от човечеството, вече не искаше брачната й половинка да е нечистоплътна, да мирише на разни гадости, а на всичкото отгоре да митологизира тези гадости.

Разбира се, по-добрата половинка от човечеството е и по-хитра. Тя не произнесе някакви ултимативни речи, не постави условия и не тръгна да убеждава мъжете как трябва да миришат. Просто започна да търси и да купува мъжки парфюми за подаръци. Търговците затова са търговци, веднага се усетиха, обърнаха се към производителите, които затова са производители и хоп – пазара беше залят от нови и нови мъжки парфюми.

В това време жените подаряваха мъжки парфюми наляво и надясно, а същевременно, поканеха ли ги на танц примерно, не пропускаха да споменат на отсрещния какви божествени мъжки парфюми са пуснали – хей там долу, на ъгъла на булеварда и онази малката, затапената пряка. По-силната половина от човечеството е и по-наивна, тъй че бързо попадна в капана на кръстосания огън, избълван върху му от съпруги, любовници, сестри, майки, приятелки, колежки, съседки, съученички. И реши да проба като какво е това мъжки парфюми. И проба. И му хареса. И скоро се оказа, че не може да се търпи сама себе си (по-силната половина от човечеството), ако не си е изляла няколко капки от разните му там мъжки парфюми.

Хей така – поучително – се разви тази история: от не особено голямото търсене на мъжки парфюми до днешното, коренно противоположно положение на нещата. Днес едва ли има млад човек, който да си дава сметка колко различно е сегашното отношение на мъжете към разкрасителните процедури, към хигиената и различните грижи за тялото и лицето. В това отношение може би най-голямата промяна е свързана с употребата на тези благоухания, наречени мъжки парфюми - http://parfiumbg.com.

Снимки от аквичоп

 • летище за хеликоптери
 • Коментар: аквичоп във Фаррера - летище за хеликоптери
 • Аквичоп до Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм в село Янтра - от другата страна на хълма. ВЕЦ-а се пада в подножието.
 • Фотоси от аквичоп до хижа триглав
 • Коментар: Снимки на елементи от аквичоп до хижа Триглав. Подножието на Кадемлийското пръскало. Всичко е мокро от разпръскващата се вода от водопада по-горе.
 • Жена спасител по време на аквичоп
 • Коментар: Дори и жени имаше на учението по спасяване след нещастен случай от аквичоп. Много са добри тези!
 • сграда_23
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - една от известните сгради
 • Аквичоп до скалите край Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм в село Янтра - скалите на отсрещният хълм.
Нагоре