Избор на детски стоки и играчки за деца в предучилищна възраст

Всеки родител иска да зарадва детето си с най-интересните и желани детски стоки и играчки. Както знаем детето има различни интереси през различните етапи на своя растеж. Консултантите от онлайн магазин за бебешки и детски стоки сайта ни помагат с няколко идеи и добри съвети за закупуване на играчки за деца в предучилищна възраст.

Когато закупуваме играчки за тази възраст трябва да се съсредоточим върху играчките, които насърчават ума и креативността на децата. Избирайки играчка за децата, първо помислете какви са интересите им. Какво харесват и на какви игри обичат да играят? Някои харесват играчките, които се движат или извършват определени функции. Други деца предпочитат книжките и игрите като: не се сърди човече, домино и други. Други пък предпочитат музиката и музикалните инструменти. За тях от онлайн магазин за детски стоки които предлагат множество интересни и забавни музикални инструменти и микрофони. Много изследвания показват, че чрез музиката децата изразяват своите емоции и чувства, а танците са прекрасен начин за изразходване на част от „безграничната“ енергия на децата.

Избирайте качествени играчки, които освен безопасност гарантират и многократно използване. Така няма да се налага често да подменяте любимата играчка на вашето дете. Когато купувате активни играчки за игра на открито като топки, колело или тротинетка, вие осигурявате часове на радост и наслада.

С различните пъзели, които се предлагат в популярния онлайн магазин за детски стоки, насърчавате развитието на моторните умения и умствените способности на детето в предучилищна възраст. Настолните игри помагат на децата в предучилищна възраст да следват установените правила.

Позволете на детето да опознае света като се докосне до игри показващи различни професии и занаяти. Например детски кухни, строителни инструменти, полицейски автомобили и други. С една ножица и няколко разноцветни листчета децата ви могат да направят чудеса. Подсигурете им още лепило, моливи, безопасни ножици и наблюдавайте тези чудеса, които могат да сътворят детските ръчички. Насърчавайте децата и играйте с тях. Те са готови да попият всяка ваша идея и дейност. Припомнете си детската радост, която носят всички детски стоки и най-вече играчките за моделиране на пясък и вода, пластилин, глина и други. Оставете децата да използват изобретателността и въображението си.

Съвети

Помогнете на детето да играе със своите играчки по творчески начин. Окуражавайте го да намира допълнителни начини за използване на своите вещи. Например, книгите са за четене, но с тях може да се построи и пирамида. Купувайте само качествени и сертифицирани детски играчки. Не излагайте здравето на детето на риск.

Чудесен начин за намиране множество детски стоки и играчки е пазаруването от онлайн магазин ни.

Снимки от аквичоп

 • Контузен след аквичоп
 • Коментар: На снимката контузен след злополучен аквичоп. Всъщност това е само учение, и докато ги гледахме, останах с впечатление, че много се забавляваха. :)
 • Аквичоп в Лерида - изглед
 • Коментар: Изглед от квартирата на Аквичоп в Лерида.
 • Зимната маркировка на Ботев
 • Коментар: Зимната маркировка на Ботев Връх
 • Аквичоп в Барселона_6
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - паметника на Колумб
 • Фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красив фонтан от аквичоп в Тарега
 • Колумб_10
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - паметника на Колумб
Нагоре