С какво могат да са полезни агенциите за подбор на персонал?

Работата не е лесна за намиране, нито пък намирането на кадри за свободната позиция на даден работодател. Това е процес, който не е никак лесен, дълъг и труден, както за работодателя, така и за търсещия работа. Публикуването на обяви за работа е най-лесно, но след това е трудното, защото търсещите са много, а предлагащите работа малко. Ще кандидатстват много хора, които дори не разбират за какво става въпрос, но просто защото нямат друг избор, кандидатстват каквото намерят за добре или хаотично. Но те за съжаление, няма да са ви от полза. Което създава страшно много работа и отнема време за да разгледате кандидатурите, да отсеете ненужните, да провеждате интервюта. Възможно е да попаднете и на хора, които са излъгали в автобиографията си и следователно да ви отнемат от ценното време за безсмислени интервюта.

Търсещите работа заливат обявите, много от тях мамят в автобиографиите си и дори по време на интервюиране. Често, кандидатите не знаят какво да правят, как, какви документи им са нужни, как да напишат и автобиография и т.н. и т.н.

Но, за щастие на всички има начини тези проблеми да бъдат разрешени с лекота. За работодателите има вариант и да си изградят отдел, който изцяло да се занимава с човешки ресурси, въпреки че това е по-скъп процес и... Обикновено служителите в такъв отдел не са обучени, нямат нужната психология, за да са добри.

Според нас, по-добрият, евтин и по-качествен вариант И за двете страни е да се ползват услугите на агенция за подбор на персонал и човешки ресурси. Такива агенции имат ясно изградени начини за справяне с тази задача.

По-лесно е и за кандидатите, защото те освен да търсят обяви, могат директно да подадат CV и агенцията да им търси работа и да спомогне за по-добро насочване. Някои агенции предлагат и обучения за допълнителна квалификация на кадри.

Но основната им дейност е да улеснят бизнеса, като улесняват целия процес многократно. Агенцията ще намери подходящия служител, ще направи обяви за работа, каквито ще намалят драстично излишните кандидатствания, обучени професионалисти ще извършват интервюта с кандидати и всичко останало, до директно назначаване на новия служител във компанията ви.

Предимствата са много повече от колкото предполагате, тя прави анализ на конкуренцията в пазара за работа и ще предложи нови възможности и подходи и други опции.

С ползването на такава агенция, търсещият работа ще намери по-доброто за него дори от неговите очаквания, а работодателите ще улеснят целия процес по търсене на перфектният служите за свободната им позиция. Агенциите използват различни похвати за по-бързо набиране на кадри и по-целенасочено, дори и директен контакт с хора намерени в Linkedin или чрез публикувани онлайн автобиографии или автобиографични сайтове и така нататък.

targovski prestavitel

Потърсете обяви за работа или публикувайте при нас, ако притежавате фирма за подбор на персонал можете да се присъедините и вие към семейството ни.

Снимки от аквичоп

 • Аквичоп в Барселона_14
 • Коментар: Аквичоп в Барселона - край морето.
 • пейзаж_22
 • Коментар: Хубав пейзаж в парк от Аквичоп в Барселона
 • Пейзаж на Аквичоп във Фарера
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - пейзаж
 • аквичоп в Габрово - фонтани
 • Коментар: Аквичоп в Габрово - фонтаните на площада пред Община Габрово, на заден план "Културният дом".
 • Фарера
 • Коментар: Пристигане във Фаррера и начало на аквичоп
 • Аквичоп отново в библиотеката
 • Коментар: Отново акчиоп в библиотеката на Лерида.
Нагоре