6 неща, които трябва да направи при стартиране на онлайн магазин

Интернет стартирането на онлайн магазин е лесно. Трудната част е търсачките да се грижат за вашето класиране, да печелите клиенти и да ги подтиквате да купуват, но това не е всичко:

Ето и 6 неща, които трябва да направите, при започване на собствен онлайн магазин със заредени продукти.

Изберете вашата система внимателно - стойте далеч от специализирани потребителски решения, изградени върху неясни и стари кодове - изберете една система, която е популярна и добре поддържана. Ако искате да избегнете всякакъв контакт с кодове, може да се осланите на някои от най-използваните системи и най-популярните плъгини за електронна търговия.

Бъдете уникален ако в действителност произвеждате свои собствени продукти. Това ви дава добър шанс, че използвате своите продукт с атрактивни описания и снимки или сами да вземете такива директно от производителя. Лоша идея е вашето съдържание да бъде като на почти всяка от стотиците други онлайн магазини, които купуват от същия доставчик. Най-малкото пренапишете всички описанията на продуктите и поставете свой собствен формат върху тях. В идеалния случай, вземете свои собствени изображения за продуктите. Това ще отнеме време, но поне ще е гарант, че сте авторски уникален със своите продукти. За целта може да се наложи да инсталирате допълнителен плъгин, за да направи 360 начина за виждане и може би така, че стоките ви да се въртят.

Това не се отнася само за електронната търговия, разбира се, но всеки сайт набляга и бива намиран, чрез търсене по зададена ключова дума. Ако страниците са зле проектирани и остарели, не може да очаквате успех в класиранията след месеци и години. Ако те са с красив дизайн и ясни снимки, изображения и описания, то вероятността да се конкурирате с най-добрите е далеч по-голяма.

Не е достатъчно просто да продавате – запомнете, че потребителите имат надмощие - те могат буквално да избират от всеки сайт в света. Освен ако не сте предложили по конкурентни цени от всички останали.

Сайта трябва да е повече от „просто“ един магазин. Утвърдени марки получават премии - от факта, че имат клиентска база и клиентите са изградили доверие в тях. Като нов продавач, много вероятно е да нямате нито марка, нито способност да използвате уникален продукт, знания и умения, за да предложи нещо повече от един онлайн магазин. За целта напишете висококачествени блог постове по темата, които да сочат към собствените ви продукти и се утвърдете като експерт. Споделете вашето знание, и бъдете част от общността, в която вашите продукти са търсени.

Обърнете специално внимание на SEO блогърите. Някои от тях пишат стотици думи на ден с уникално съдържание и ако това е достатъчно добра, не забравяйте, че електронната търговия е особено уязвима откъм SEO проблеми и Google алгоритъм.

Няма съмнение в това, че всеки един, който цели да започне онлайн търговия се сблъсква с редица въпроси, а за да стане успешен, това може да се окаже по-трудно от всякога. Тези съвети трябва да ви помогнат по пътя към успеха в продажбите, а в случай, че нямате време да им обърнете достатъчно внимание, то потърсете специалист.

Снимки от аквичоп

 • Учение с въжета
 • Коментар: Учение с въжета и катерене по време на аквичоп. В друга част на района около Дряновски манастир се провеждаше учение и на други хора за провеждане на път с въжета по скалите.
 • Пробуждане от аквичопо на хижа Рай
 • Коментар: Пробуждане от аквичоп в неделя сутринта към 6 часа, закуска на бързо и стягане багажа за Ботев връх.
 • Изглед на околностна_4
 • Коментар: Изглед на околностна - Хотнишки водопад, снимка над водопада.
 • Янтра от високо
 • Коментар: Пейзаж от хълмовете край Янтра. Място за аквичоп и туризъм в дебрите на балкана.
 • Аквичоп във Фарера
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - множество каяци.
 • Аквичоп на Хотнишки водопад_7
 • Коментар: Аквичоп на Хотнишки водопад - снимка от високо
Нагоре