Футболни екипи за всички истински фенове

За много мъже по цял свят няма по-неповторимо преживяване от футболния мач. Тези минути на вълнение не могат да бъдат сравнени с никое друго преживяване. Съвременният футбол води началото си от Англия, където през 1863 година са утвърдени първите правила на играта. От тогава до днес футболът винаги е бил част от живота на много мъже.

Част от историята на футбола са футболни екипи, които са символ на всеки отбор. Те са в различни цветове и носят логото, имената и номера на всеки един футболист от отбора. За всеки отбор неговите футболни екипи са това, което го отличава от другите отбори, но същевременно свързва играчите в едно. Като един истински фен и ти навярно искаш да се почувстваш част от любимия си отбор. Посети най-близкия магазин за футболни екипи и стани част от твоя любим отбор. Сетне, облечени с любимите футболни екипи, можете да се насладите на играта двойно повече.

А защо да не подарите на вашият любим запалянко един оригинален подарък и да го зарадвате за неговият рожден ден с оригинални футболни екипи? Това ще бъде най- неочакваният и неповторим подарък за вашия любим. Можете да закупите футболни екипи от всеки спортен магазин в България или да поръчате оригинален екип на вашият отбор онлайн. Само за няколко секунди можете да си направите истински подарък.

Много хора предпочитат да пазаруват онлайн не само заради удобството, а защото тук имат достъп до най-голямата колекция. Много онлайн магазини предлагат каталози с футболни екипи, от които можете да изберете екипа на вашият отбор.

А ето една добра идея за подарък на вашето малко момче. Защо не направите неговия рожден ден най-неповторим и незабравим като го превърнете в малкият Бекъм? В дома на един истински футболен фен можете да намерите всякакви символи на любимият отбор. А в неговия гардероб сега вече задължително присъства екипът на националния отбор. За много малки момчета футболът е любимата игра и най-доброто забавление. А защо да не помогнете на вашето дете да се почувства част от истинската игра с оригиналните футболни екипи на неговия отбор.

Само няколко секунди ви делят от най-оригиналния подарък. С един клик на мишката можете да станете професионален футболен играч. Посетете онлайн магазините за футболни екипи и намерете символа на вашият отбор. Знаете ли кое е най-хубавото? Можете да се почувствате като професионален играч и да превърнете малкото си момче в Стоичков, без да се налага да харчите безумни пари. Е, готови ли сте да станете част от истинската игра? Независимо дали сте фен на ЦСКА или Барселона, можете да си купите екипа на вашият отбор от колекцията с футболни екипи, просто изберете отбора и поръчайте само за секунди.

Снимки от аквичоп

 • Гъби от кавичоп до триглав
 • Коментар: Красива снимка на гъби, направена от приятелкатами по време на аквичоп до хижа Триглав. Снимката е направена над хижата по посока върха.
 • Фарера
 • Коментар: Пристигане във Фаррера и начало на аквичоп
 • Вътре в Долмабахче сарай
 • Коментар: Снимка от Аквичоп в Истанбул, представлява вътрешно стълбище в Долмабахче сарай.
 • Бар от Аквичоп в Лерида
 • Коментар: Акчиоп в Лерида - бар Лас Вегас
 • Пейзаж до Кадемслийското пръскало
 • Коментар: Пейзаж от аквичоп до водопада Кадемлийско пръскало. Водопада остава зад нас, а някъде зад хълмовете се намира връх Ботев. Стръмничко е нали? :)
 • Снимка на фонтан
 • Коментар: Снимка на фонтан в Долмабахче сайра, по време на аквичоп в Турция.
Нагоре