От полза ли са монетоброячните машини или не?

Кажете ми, има ли нещо по – скучно и досадно от това да броите монетите и банкнотите, които се намират в портфейла ви? На мен ми е изключително досадно, особено като трябва да броя монети и да ги сортирам. А ако имате търговски обект или склад, продавате на пазара или имате заведение и на ден през вас и вашите служители минават хиляди монети от най — малкия до най — големия номинал, които трябва да изброите и стиковате?

Това е не само досадно, но и много трудоемко и ще ви отнеме толкова много време, което можете да ползвате за нещо много по — приятно от това да броите монетите нали?

Та да си дойдем на думата. Ако досега не сте се замисляли как да улесните себе си и служителите си, мисля, че е време да помислите за покупката на монетоброячна машина.

Ами да, такива машини не само съществуват, но и се използват от години много успешно и у нас и по света.

Машините за броене на монети са предназначени за ползване във всички сфери на дейност, в които се извършват плащания в брой. Те удобни, компактни и с тях броенето на монети е изключително бързо и лесно.

Къде можете да откриете такива монетоброячни машини?

За да не се лутате дълго, най — лесния начин да разгледате, прецените, сравните и откриете своята монетоброячна машина е да влезете в нета и да разгледате сайтовете на компаниите, които предлагат дистрибуция и доставка на такива машини.

Какво представлява една такава машина и защо може да ви бъде от огромна полза?

На търговската мрежа могат да се открият много и различни модели машини за броене на монети, но какъвто и модел и капацитет да изберете без никакво съмнение ще ви бъде от огромна полза. Най — голямото предимство на монетоброячните машини е, че с тях се пести време. Време, в което вашите служители или вие можете да свършите нещо друго, вместо да премятате и сортирате всички монети, които са постъпили в касата ви.

Всички машини за броене на монети са пригодени да броят всички монети в обръщение, като едновременно с това ги и сортират. Могат да се настроят по начин, който на вас ви е най—удобен и удачен — дали да спират след определен брой отброяване, каква да е скоростта на броене, да получавате или не рипорт след отброяването на монетите.

С една такава монетоброячна машина вие си гарантирате спокойствието, че всички налични монети ще бъдат изброени и сортирани, без да се губи време и освен това монетите ще бъдат изброени правилно, тъй като фактора „човешка грешка” няма да съществува.

Ако сме ви убедили в ползата на машините за броене на монети, можете да разгледате предлаганите продукти на една от водещите компании в дистрибуцията на машини за броене на банкноти и монети — Анмар ООД. Компанията предлага изключително голямо разнообразие от монетоброячни, банкнотоброячни машини, детектори за фалшиви банкноти и други и може да ви помогне да изберете подходящата за вашата дейност монетоброячна машина.

Снимки от аквичоп

 • хижа Рай в далечината
 • Коментар: Аквичоп на хижа Рай - пейзаж
 • Гъби от кавичоп до триглав
 • Коментар: Красива снимка на гъби, направена от приятелкатами по време на аквичоп до хижа Триглав. Снимката е направена над хижата по посока върха.
 • на път за Ботев от Калофер
 • Коментар: Пейзажи от аквичоп към връх Ботев - на път за Ботев от Калофер
 • Фарера - Испания
 • Коментар: Аквичоп във Фаррера - по реката с лодка.
 • летище за хеликоптери
 • Коментар: аквичоп във Фаррера - летище за хеликоптери
 • Нощен фонтан от аквичоп в Тарега
 • Коментар: Красивият фонтан - през нощта от аквичоп в Тарега
Нагоре