Бизнес каталог

Бизнес каталога Ви дава възможност на собствениците на бизнес да представят услугите и продуктите си пред голяма аудитория по оригинален начин и свой вкус посредством добавките към бизнес профилите. Няколко добавки се дават безплатно при активиране на абонамент (зависи какъв точно), но имате възможност за добавяне на още. Ето и някои от предпочитаните добавки, които ще ви направят по-забележими в нашия бизнес каталог.

Банер
Добавката Банер е разположена до лявото меню в страницата Ви. С поставянето и, имате възможност да покажете със снимка водещ продукт или услуга, или актуална промоция, или пък снимка на Вашия бизнес. Към банера можете да добавите линк, който да води към личен сайт, електронен магазин и т.н.

Рейтинг - оценка на обявите
С добавянето на тази добавка, може да получите рейтинг - оценка на вашите продукти, или услуги от клиенти и потребители. С нейна помощ ще разберете кои са най-ценените и харесвани продукти, които предлагате. Така може да разберете и кои са лошите черти и нещата, които имат нужда от поправка.

Цена към обявите
Всяка услуга, или продукт, които предлагате си има цена. С активирането на добавката "Цена към обявите" ще можете да придадете завършен вид на обявите Ви, като добавите най-важната информация за тях и да осъществите сделка още сега.
Цената е нещото, което отличава един от друг конкурентите и нещото, което може да ви позволи да промотирате и рекламирате продуктите си в бизнес
каталога ни.

Фейсбук линк към профила
Фейсбук е мястото, където напоследък всеки рекламира и то успешно. Без връзка със социалните мрежи, вашата реклама е загубена. Чрез добавката "Фейсбук линк към профила" може да добавите линк в профила ви в сайта към Фейсбук страницата ви. След набирането на нови харесвания и по-голяма популярност, рекламата там ще Ви бъде изключително полезна.

Фейсбук на обявите
Тази добавка дава възможност под всеки Ваш продукт да се появява линк "харесай" от фейсбук и след всяко харесване, обявата Ви да се показва на Фейсбука на потребителя. Това е страхотна възможност за популяризиране на продуктите ви, без излишни разходи и органично.

Линк към Гугъл Аналитикс
Това е много важна добавка, ако искате да разберете какви хора посещават страницата ви в бизнес каталога ни, посещенията на всяко меню и посещенията за всеки продукт.

Езикова версия
Ако бизнеса ви е насочен не само към България, но и към други страни, то в такъв случай имате нужда от добавката "Езикова версия". Само с един клик тази добавка ще позволи превеждането на страницата ви на 6 езика - Немски, Испански, Английски, Френски, Руски и Италиански.

Фон картина на профила
Фон картина е още един вариант да се различите по свой индивидуален начин от останалите фирми и да подчертаете бранда си. Фон картината може да бъде променяна по всяко време.

Homepage продукт
Добавката "Homepage продукт" ще постави ваш продукт на основната страница на и хиляди хора ще го видят. Това безспорно е най-добрата възможност за реклама в платформата и е силно препоръчително да се възползвате от нея.

Снимки от аквичоп

 • аквичоп до соколски манастир
 • Коментар: Аквичоп на "Соколски манастир" в близост до Габрово. На снимката е църквата в манастира.
 • Изглед на околностна_4
 • Коментар: Изглед на околностна - Хотнишки водопад, снимка над водопада.
 • аквичоп-хотница_8
 • Коментар: Хотнишки водопад - околностите на водопада, от високо.
 • Църквата в село Янтра
 • Коментар: Аквичоп и туризъм. Църквата в с. Янтра
 • лалета в Истанбул
 • Коментар: Лалета в азиаткста част на Истанбул, от аквичоп преди 2 години
 • Чешма от аквичоп до Видимско пръскало
 • Коментар: Чешма от аквичоп до Видимското пръскало. Над чучура има релеф на мечка.
Нагоре