Универсалните почистващи машини и уреди Керхер

Изискванията по отношение на мощност, мобилност, комфорт и размер на водоструйките са различни за всеки потребител. В зависимост от целта за използване на водоструйките и отделните предпочитания на потребителите, Керхер предлага различни модели водоструйки. Единственото, което важи за всички тях е безупречното качество, без компромиси.

Начален клас водоструйки: Х серия – за чистота с лекота
Ниско тегло, комфортна работа, отлични способности за транспорт, маневреност – това са характеристиките, които правят тези практични уреди в незаменими и надеждни помощници при малки почистващи дейности. Винаги всичко е под ръка – благодарение на практичното съхранение на аксесоари пистолетът за високо налягане и накрайниците могат да се съхраняват по сигурен начин и винаги да са готови за работа.
Практичният резервоар за почистващ препарат при този клас водоструйки опростява използването на почистващи препарати.

Среден клас водоструйки: Х серия – много предимства, малко разходи
Двигатели с водно охлаждане с дълъг срок на експлоатация, бърз монтаж и демонтаж, по-добра мобилност – всички тези характеритики представят уредите от този клас като практични и впечатляващи помощници при отстраняване на средни замърсявания в дома.

Среден клас водоструйки: Х серия – с водно охлаждане и удобство
Серията е изцяло оборудвана. В допълнение към дългия срок на двигателите с водно охлаждане, уредите предлагат голям комфорт при използване. Водоструйките притежават завладяващи характеристики като например практикчо навиване на маркуча обмислената добре концепция за съхранение на аксесоари и др. Така те се превръщат в идеална предпоставка за редовно, ефективно и удобно чистене - също и за големи повърхности.

Горен клас водоструйки:Х серия – изключителен двигател, изключителна работа
Особено при по-голямо, интензивно почистване и при по-висока степен на замърсяване моделите от серията представят превъзходно своята мощност. Те са оборудвани с двигател с водно охлаждане с изключително дълъг срок на експлоатация. Водоструйките са с перфектно дозиране според нуждата – практичното регулиране на почистващия препарат го прави възможно.

Горен клас водоструйки: Х серия – почистване с високо налягане.
Първокласна мощност, пищно оборудване, обслужване с комфорт от най-висока класа – тези характеристики позволяват всички трудни задачи при почистването да се превърнат в лесни упражнения.
Дори и най-упоритата мръсотия се отстранява бързо, лесно и без никакъв остатък от тези мощни, висококачествени водоструйки.
Двете дюзи за плоска струя позволяват на водоструйките от този клас да почистват големи площи. Допълнителна Power дюза се включва при необходимостта от ефективно почистване на труднодостъпни ъгли и ръбове.
Големите колела гарантират безпроблемно маневриране дори и в труднодостъпни местности.
Полезните свойства на продуктите като Quic Connect, системата Plug ‘n’ Clean, както и навиването на маркуча, удовлетворяват всички изисквания и превръщат работата в удоволствие.

“G” като без-“Г”-раничен
Максимална гъвкавост без никакъв ток. Серията водоструйки G прави това възможно. Мощни бензинови двигатели правят уредите независими от ел. Захранване. Със своята стабилна рамка и големи колела G серията е подходяща за използване върху труден терен. G серията е идеална за ремаркета, камиони, лодки, излети и др.

Снимки от аквичоп

 • Желязната църква в Истанбул
 • Коментар: Снимка на "желязната църква" - Свети Стефан, от Аквичоп в Истанбул.
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Райското пръскало над хижа Рай
 • Коментар: Аквичоп на хижа Рай. Най-високият в България водопад - Райското пръскало - 124 метра
 • на път за Ботев от Калофер
 • Коментар: Пейзажи от аквичоп към връх Ботев - на път за Ботев от Калофер
 • Кулата на крепостта в Лерида
 • Коментар: акчиоп в Лерида - 2005 годна. Кулата на крепостта - точно в центъра на града, построена върху един хълм.
 • Аквичоп в Барселона_15
 • Коментар: Пейзаж край морето от Аквичоп в Барселона
Нагоре