Употребяван или нов мотокар да изберем?

Всички компании, които разполагат със складови помещения и големи цехове, както и търговските вериги, имат нужда от мотокари, с които да извършват подемно – товарна дейност и да подреждат бързо и ефективно стоката си. За да закупите нов мотокар, електрокар или газокар, трябва да разполагате с повече средства, защото цените им никак не са ниски, а не всяка компания може да си позволи този лукс. По-често се закупуват употребявани мотокари, които вършат същата работа като новите. На българския пазар има много компании, които предлагат различни модели подемно – товарни машини, които са в перфектно състояние и са с гаранция за качество. В условията на икономическа криза, това е едно идеално решение, което може да ви помогне и улесни.

Ако ви трябва подемно – товарна машина, но все още не знаете към каква да се насочите, дали да изберете нова или употребявана, преди да вземете каквото и да било решение, можете да разгледате интернет страницата на официалния доставчик на мотокари Линде, който се намира на адрес ни. Вижте го и се запознайте с предлаганите товарни машини от компанията.

Ако имате необходимите средства и за вас не е проблем да закупите нови мотокари, тогава го направете, но ако се нуждаете спешно от такава техника, а финансите са ви ограничени, вие нямате голям избор и ще трябва да се насочите към употребяваните. Вижте продуктовия каталог ни, в който ще откриете различни модели употребявани електрокари, газокари и мотокари Linde! Посъветвайте се с консултантите, които работят там, за да разберете каква точно техника ви е необходима!

Преди да преминете към покупка на някоя от тези машини, трябва да предвидите и какви товари ще трябва да се пренасят с тях, в какви помещения ще се работи и по колко часа на ден. Ако мотокарите ще бъдат използвани над 40 часа седмично, тогава е по-добре да се насочите към новите или рециклирани такива.

Какъв мотокар ще изберете е лично ваш избор, но все пак не се срамувайте и попитайте специалистите, дори за най-дребните детайли, за които се сетите. По този начин ще си спестите много проблеми и ядове впоследствие.

Всеки който разбира от подемно – товарна техника, ще се съгласи че най-добрата техника в тази сфера и с марката Linde. За това е най-добре да се насочите към официалния представител на тази немска марка у нас – компанията ни. По този начин ще знаете със сигурност, че закупувате много качествена техника, независимо дали тя е нова, рециклирана или употребявана. Ще намерите много голямо разнообразие в продуктовия каталог на компанията, ще можете да избирате между различни модели електрокари, мотокари, газокари, влекачи, складови машини и резервни части за тях.

Компанията предлага употребявани машини в отлично техническо състояние, които се предлагат с гаранция и са на много изгодни цени. Ние предлагаме и специализиран сервиз за закупената от тях техника, защото са официален представител на подемно – товарни машини Линде за България. По този начин можете да бъдете спокойни, защото и да се наложи някакъв ремонт или подмяна на част, ще има къде да го направите и да намерите всички необходими части за вашите електрокари, мотокари, влекачи и газокари.

Снимки от аквичоп

 • водопада Видимско пръскало
 • Коментар: аквичоп до Видимското пръскало - водопада в далечината
 • Фарера
 • Коментар: Пристигане във Фаррера и начало на аквичоп
 • Пейзаж до Кадемслийското пръскало
 • Коментар: Пейзаж от аквичоп до водопада Кадемлийско пръскало. Водопада остава зад нас, а някъде зад хълмовете се намира връх Ботев. Стръмничко е нали? :)
 • аквичоп в Габрово - фонтани
 • Коментар: Аквичоп в Габрово - фонтаните на площада пред Община Габрово, на заден план "Културният дом".
 • Аквичоп в Лерида библиотеката
 • Коментар: Аквичоп в библиотеката, дори се виждам малко и аз :)
 • Магическите фонтани от аквичоп в Барселона
 • Коментар: Магическите фонтани от аквичоп в Барселона - малко остана :-)
Нагоре